Beyoncé deelt zeldzame foto met haar kinderen voor de lancering van ‘Renaissance’

Gepubliceerd op 29 juli 2022 door Lore Ginneberge
Beyoncé deelt zeldzame foto met haar kinderen voor de lancering van ‘Renaissance’ Beyoncé - © Mason Poole

Fans van de superster weten dat Beyoncé zeer beschermend is over haar gezin. Voor de lancering van haar nieuwe album 'Renaissance' deelde de zangeres uitzonderlijk een privéfoto met haar drie kinderen.

De foto werd voor het eerst gepost door Beyoncé op haar website. E! News plaatste de foto met haar drie kinderen op bed vervolgens op Instagram. De timing is niet toevallig, want op 29 juli dropte de zangeres haar zesde studioalbum 'Renaissance'. Bij die lancering hoorde heel wat promomateriaal in de vorm van meerdere disco-achtige fotoshoots, maar dus ook een spontaan kiekje van Queen B en haar kinderen. De selfie toont de moeder van drie in het halfdonker, als haar kinderen eindelijk slapen.

Beyoncé liet weten dat ze: "Rumi, Sir en Blue wil bedanken om haar de ruimte, creativiteit en inspiratie te geven."

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door E! News (@enews)

We krijgen maar heel zelden een glimp de kinderen van Beyoncé en haar man JAY-Z te zien, vooral tweeling Rumi en Sir (5) wisten tot nu toe grotendeels te ontsnappen aan paparazzi. Wanneer fans deze foto te zien kregen, merkten velen dan ook op hoeveel de kinderen lijken op hun vader. "Ik zie drie JAY-Z's", schrijft een fan. Anderen lachen om hoe herkenbaar de familiefoto in bed is: "Ik wed dat ze ook niet alleen naar de wc mag, #momlife".

LEES OOK: Beyoncé geeft zich volledig bloot op nieuwe albumcover