Khloé Kardashian praat voor het eerst over pasgeboren baby

Gepubliceerd op 31 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Khloé Kardashian praat voor het eerst over pasgeboren baby @khloekardashian

Khloé Kardashian mocht in augustus een zoontje verwelkomen met ex Tristan Thompson via een draagmoeder. De jongste Kardashian-zus praat nu voor het eerst over haar leven als moeder van twee.

Hoewel het nog steeds wachten is op een eerste foto of een naam van Khloé's babyzoontje, sprak de onderneemster en realityster wel voor het eerst in het openbaar over de geboorte van haar tweede kind. Het was geen geheim dat de blonde Kardashian van gezinsuitbreiding droomde. Tijdens het laatste seizoen van 'The Kardashians' was te zien hoe zij en haar toenmalige partner Tristan Thompson de optie overwogen om een tweede baby te krijgen via een draagmoeder. In juli 2022 lekte het nieuws dat Khloé en Tristan inderdaad een kindje verwachtten, en dat sneller dan verwacht. Destijds vertelde een vertegenwoordiger van de familie aan Page Six dat "Khloé ongelooflijk dankbaar is voor de buitengewone draagmoeder voor zo'n mooie zegen" en dat "we willen vragen om vriendelijkheid en privacy, zodat Khloé zich kan richten op haar gezin." Het nieuws veroorzaakte heel wat oproer, aangezien Kardashian en Thompson al maanden uit elkaar waren na een zoveelste bedrog van zijn kant. Een maand nadat de draagmoeder van de realityster zwanger raakte, kwam Khloé er namelijk achter dat er nóg een baby van Thompson onderweg was - maar niet met Khloé...

Khloé Kardashians interview in ELLE

Ondanks de drama die de geboorte voorafging, is het Khloé gelukt om de eerste weken met haar tweede baby totaal privé te houden. In een interview met ELLE US vertelt ze nu voor het eerst over haar leven als mama van twee. "Ik weet dat het een cliché is, maar ik hou van alles, zelfs de moeilijke delen [van het moederschap]. Mijn kinderen dagen me uit als persoon, en het is een eer en een geschenk om kleine mensen te mogen vormen tot echt geweldige grote mensen. We moeten die rollen serieus nemen, vooral in de huidige tijd, met hoeveel toegang kinderen hebben en aan welke informatie ze al zo jong worden blootgesteld. Het is best eng, maar ik neem mijn werk heel serieus. Ik geniet er zo van", aldus de realityster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Bronnen dichtbij de familie beweren dat Khloé Kardashian volledige voogdij heeft over haar beide kinderen. "Khloé en Tristan zijn overeengekomen dat Khloe de volledige juridische en fysieke voogdij over hun baby zal hebben. Tristan is echter zo blij dat hij een zoon heeft gekregen, want hij wilde heel graag nog een jongen. Hoewel Khloé de volledige voogdij over de baby zal hebben, is ze meer dan blij voor Tristan om aanwezig te zijn in het leven van hun kind zo veel als hij wil," aldus een insider.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13)

MEER CELEBRITYNIEUWS: