Zijn Megan Fox en Machine Gun Kelly stiekem uit elkaar?

Gepubliceerd op 17 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Zijn Megan Fox en Machine Gun Kelly stiekem uit elkaar?

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, zelfs niet voor celebritykoppel Megan Fox en Machine Gun Kelly. De zelfverklaarde 'twin flames' zijn al een tijdje niet meer samen gespot en voor fans vallen de puzzelstukjes in elkaar... Zijn Megan en MGK stiekem gesplit?

De publieke relatie van Megan Fox en Machine Gun Kelly

Wanneer je favoriete koppel - wereldberoemd of niet - even geen Instagramposts deelt, gaan de alarmbellen waarschijnlijk niet meteen rinkelen. Maar bij een duo als Megan Fox en Machine Gun Kelly, die hun relatie van bij het begin extréém publiek maakten, is er mogelijk meer aan de hand. Het is sinds mei geleden dat het koppel nog samen gespot werd op sociale media, en fans beginnen zich vragen te stellen...

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Megan en MGK verloofden zich -opnieuw, zeer openbaar- in januari 2022 met een ring en het 'drinken van elkaars bloed'. Sindsdien werd het paar geliefd en gehaat om hun publieke affectie en soms tenenkrommende opmerkingen over elkaar.

Is het sprookje uit voor Megan en MGK?

Net als bij dat andere beroemde koppel dat net uit elkaar ging (we kijken naar jullie, Kim en Pete) luidt de officiële reden voor Megan en MGK's publieke afwezigheid dat ze 'elk aan hun eigen projecten werken'. De zanger is momenteel bezig met zijn Mainstream Sellout Tour samen met Blink-182 drummer en goede vriend Travis Barker. Ondertussen blijft Megan heel wat foto's delen op Instagram van zichzelf of samen met Travis' vrouw, Kourtney Kardashian.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

De eerste geruchten dat MGK en Megan uit elkaar waren gonsden al in mei, omdat de mensen dicht bij het stel beweerden dat er veel spanningen waren. Een bron vertelde aan The Sun dat Megan er genoeg van had dat de artiest zich "gedroeg als een volwassen kind" en "jaloers werd" als ze met andere mannen sprak. De insider vervolgde: "Ze hadden een leuke tijd op Kourtney Kardashian en Travis Barker's bruiloft en zagen er super schattig uit. "Maar vrienden zijn bezorgd dat hun relatie op de klippen kan lopen omdat ze veel ruzie hebben en op elkaars zenuwen werken." Daar wordt nog aan toegevoegd dat "ze allebei onder druk staan omdat hun relatie zo in de publieke belangstelling staat, en geruchten over een zwangerschap hebben ook voor ruzies gezorgd."

TMZ beweert dan weer dat alles nog koek en ei is tussen de twee, maar vertelt er ook meteen deze bizarre anekdote bij: "We vonden een video van MGK's Cleveland concert waarin hij zegt dat hij net met Megan had gepraat, die hij 'zijn vrouw' noemde. (...) Hij ging maar door en door over Megan. Eerder in de show was hij zo opgefokt dat hij een wijnglas op zijn gezicht kapot sloeg, wat een bloederige puinhoop veroorzaakte." Klinkt als iemand die door een moeilijke, verwarrende periode gaat...

Of hun 'donkere, sexy, punk rock en glam' bruiloft er al dan niet komt? De tijd zal het leren.

LEES OOK: Kanye reageert op Pete en Kim's break-up met vals overlijdensbericht