Britney Spears verwijdert Instagramaccount (alweer) om deze reden

Gepubliceerd op 25 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Britney Spears verwijdert Instagramaccount (alweer) om deze reden

Britney Spears deactiveert haar Instagram-account en post enkele tweets met een verklaring.

De popster deactiveerde woensdag haar social media-account weer en legde kort daarna uit dat ze streeft naar een drama-vrij leven: "Ik leer dat elke dag een schone lei is om te proberen een beter mens te zijn en te doen wat me gelukkig maakt ... ja ik kies voor geluk vandaag," tweette ze. "Ik vertel mezelf elke dag om de gekwetste bitterheid los te laten en te proberen mezelf en anderen te vergeven voor wat kwetsend kan zijn geweest."

Britney vertelde haar 55,8 miljoen volgers op Twitter dat ze "onbevreesd wil zijn zoals toen ze jonger was en niet steeds zo bang" wil zijn: "Ik bid dat er daadwerkelijk waarheid is voor de Heilige Geest en ik hoop dat die geest ook bij mijn kinderen is !!!", besloot ze, verwijzend naar haar zonen, Sean Preston (16) en Jayden James (15). "Ja... ik kies vandaag voor geluk en vreugde ☀️ !!!" Spears tweette dit enkele uren nadat ze voor de vierde keer haar Instagram-pagina verwijderde zonder waarschuwing.

De afgelopen maanden waren bijzonder intens voor Britney Spears. Zo werd haar conservatorschap beëindigd na meer dan tien jaar, waarna ze een boekcontract ter waarde van 15 miljoen dollar binnenhaalde, trouwde met haar geliefde Sam Asghari en publieke vetes moest uitvechten met familieleden, waaronder haar vader, Jamie Spears, en haar zus, Jamie Lynn Spears.

MEER CELEBRITYNIEUWS:

Barbie Ferreira's personage Kat komt niet meer terug in Euphoria seizoen 3

Meghan Markle over levensgevaarlijke "brand in de babykamer" van Archie

Kanye reageert op Pete en Kim's break-up met vals overlijdensbericht