Barbie Ferreira’s personage Kat komt niet meer terug in ‘Euphoria’ seizoen 3

Gepubliceerd op 25 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Barbie Ferreira’s personage Kat komt niet meer terug in ‘Euphoria’ seizoen 3 @Barbieferreira

Geen Kat meer in 'Euphoria' seizoen 3, deelt actrice Barbie Ferreira mee op sociale media.

Barbie Ferreira kondigde woensdag aan dat ze niet zal terugkeren voor seizoen 3 van de cultserie 'Euphoria' om Kat Hernandez te spelen.

"Na vier jaar het meest bijzondere en enigmatische personage Kat te mogen vertolken, moet ik met tranen in de ogen afscheid nemen," schreef de 25-jarige actrice in een emotionele Instagram Story. "Ik hoop dat velen van jullie jezelf in haar konden zien zoals ik dat deed, en dat ze jullie vreugde bracht om haar evolutie te zien tot het personage dat ze vandaag is."

Ze sloot de aankondiging af door haar fans te vertellen dat ze al haar "zorg en liefde" in haar personage heeft gestopt en deelde ook nog een tekening van het cam-girl alter ego van haar personage, gemaakt door mede-ster Hunter Schafer, die Jules Vaughn speelt in de serie.

Euphoria seizoen 3 kat hernandez Barbie Ferreira
De actrice deelde het nieuws mee in een Instagram Story

De vele fans van de HBO-serie en van Ferreira's personage Kat lieten zich verdrietig uit op sociale media. Toch was niet iedereen verrast door het nieuws. Er doen al maanden geruchten dat het niet botert tussen Barbie Ferreira en regisseur Sam Levinson, die daarom het personage Kat geschrapt zou hebben uit 'Euphoria' seizoen 3.

LEES OOK5 ideeën voor festival make-up geïnspireerd op Euphoria