Zien: de cast van ‘Euphoria’ is overal op Fashion Week

Gepubliceerd op 3 maart 2022 door Lore Ginneberge
Zien: de cast van ‘Euphoria’ is overal op Fashion Week Imaxtree

Het tweede seizoen van 'Euphoria' is dan wel afgelopen (geen zorgen, er komen geen spoilers), de populariteit van de cast heeft z'n hoogtepunt nog lang niet bereikt. Verschillende acteurs uit de show, van Maude Apatow tot Hunter Schafer en Angus Cloud, maken hun debuut op en rond de catwalk tijdens de Fashion Weeks.

De razend populaire HBO-reeks 'Euphoria' werd net vernieuwd voor een derde seizoen. In de serie, met onder meer Zendaya en Sydney Sweeney, krijgen mode en beauty een glansrol. Het hoeft dus niet te verbazen dat de jonge acteurs en actrices front row zitten op alle grote modeshows, of soms zelfs meelopen op de catwalk. Een overzicht van het wie, wat, waar en wanneer:

Chloe Cherry op de catwalk

Een van de grootste nieuwkomers in 'Euphoria' is Chloe Cherry. Het is de eerste grote rol voor Chloe, die voorheen in 'adult films' (lees: porno) meespeelde en zo opgepikt werd door regisseur Sam Levinson. Haar unieke uiterlijk en vrolijke persoonlijkheid leverden haar dit seizoen enkele modeshows op. Zo liep de 24-jarige actrice voor Blumarine en GCDS, en was ze ook model voor LaQuan Smith tijdens diens show in New York. Verder zat Chloe op de eerste rij bij onder meer Supriya Lele.

chloe cherry catwalk milan fashion euphoria
GCDS - Imaxtree
Chloe Cherry fashion week euphoria catwalk
Blumarine - Imaxtree

Angus Cloud front row tijdens Fashion Week

Nog zo'n van de straat geplukte acteur is Angus Cloud, een van de publieksfavorieten uit de serie. Angus - in het echte leven al even onbedoeld grappig - was te zien bij onder meer Thom Browne (met co-star Maude Apatow) en Coach.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thom Browne (@thombrowne)

angus cloud coach acteurs Euphoria
Coach

De 'Euphoria'-acteur zat front row tijdens de Coach-show naast rapper Megan Thee Stallion. Op Twitter is te zien hoe de twee de tijd van hun leven hebben, kijkend naar de nieuwe Coach-collectie terwijl ze een zakje Hot Cheetos delen.

Hunter Schafer sluit de Prada-show

Hunter Schafer, Jules in de serie, is niet aan haar Fashion Week-proefstuk toe. In 2019 liep ze onder meer voor Ann Demeulemeester en Coach. Maar het mogen sluiten van een modeshow is altijd een groot moment voor modellen, en Prada gaf die eer aan Hunter tijdens het herfst-winterdefilé voor 2022. Grappig detail: de show werd live mee gevolgd door een andere Euphoria-ster, Storm Reid, die op de eerste rij zat.

Hunter Schafer Euphoria acteurs catwalk fashion week Prada
Prada. - Imaxtree

LEES OOK: de 12 mooiste make-uplooks uit Euphoria seizoen 2