Khloé Kardashian toont baby zoontje voor het eerst tijdens ‘Kardashians’ première

Gepubliceerd op 22 september 2022 door Lore Ginneberge Foto’s: hulu
Khloé Kardashian toont baby zoontje voor het eerst tijdens ‘Kardashians’ première

Een kleine ster in wording! Het zoontje van Khloé Kardashian en Tristan Thompson maakte een schattige verschijning in de première van 'The Kardashians' seizoen 2.

Hoewel het echt tweede seizoen van de 'Kardashians' pas over enkele dagen zou beginnen, stond de realityfamilie duidelijk te popelen om al het nieuws van de afgelopen maanden te delen. In een speciale eerste aflevering zien we meteen één van de grootste gebeurtenissen in het leven van Khloé Kardashian: de geboorte van haar tweede kindje via draagmoederschap, een zoon, met ex Tristan Thompson.

Khloé Kardashian zoontje baby kind Tristan Thompson
Hulu

In de aflevering is te zien hoe zus Kim Kardashian haar zus bijstond in het ziekenhuis toen de draagmoeder beviel in juli. Tristan was niet aanwezig tijdens de bevalling en kwam pas later naar het ziekenhuis.

Khloé Kardashian zoontje baby kind Tristan Thompson
Hulu

"Oh mijn god, hij lijkt precies op True!" was het eerste wat Kim uitbracht toen ze de pasgeboren baby zag. Kim, die haar neefje zijn "eerste kus" gaf, noemde hem "perfect", terwijl Kylie Jenner aan de telefoon zei dat haar zoon in zijn neefje een "eeuwige vriend" heeft. Khloé merkte op dat haar zoon "veel haar heeft".

Kim Kardashian baby Khloe
Hulu
Khloé Kardashian zoontje
Hulu

 

In de serie is te zien hoe het huilende kleintje voor het eerst in Khloé's armen wordt gelegd. Het duurde niet lang voor de blonde Kardashian-zus FaceTimede met haar oudste dochter True (4), die meteen vroeg om haar broer te zien. "Hoi, Snowy," zei de peuter voordat Khloé verduidelijkte dat "zijn naam niet Snowy is."

Kardashians seizoen 2 Hulu Première
Hulu

Oplettende fans zullen weten dat zowel Kylie als Khloé de naam van hun tweede baby tot nog toe geheim hebben gehouden. Een onthulling kwam er (nog) niet tijdens de eerste aflevering van de 'Kardashians', maar wel een tip: in een latere scène hintte Khloé naar de naam van haar zoon en vertelde Kris Jenner dat zijn bijnaam met een T begint.

Kardashians seizoen 2 Hulu Première
Hulu

"Ik ben zo dankbaar," zei Khloé voor de camera over haar tweede kind. "Het is zo'n mooi geschenk dat we hebben gekregen. Sinds december hangt er elke dag een donkere wolk boven me," vervolgde ze, verwijzend naar Thompson die haar vorig jaar bedroog en een baby kreeg met een andere vrouw. De realityster merkte op dat ze zich "depressief en verdrietig" had gevoeld, maar besloot positief: "Nu mijn zoon er is, kan ik verder en kan ik genieten. Het is bijna alsof ik dat hoofdstuk kan afsluiten en klaar ben met dit trauma en het achter me kan laten."

LEES OOK: Tristan Thompson, Khloé Kardashian en alle andere sterren op Beyoncé's verjaardag