Hier scoor je alle must-haves voor een schitterende feesttafel

Geüpdatet op 29 november 2022 door ELLE Partner
Hier scoor je alle must-haves voor een schitterende feesttafel ©CASA

Wat is er leuker dan de kerst- en eindejaarsperiode doorbrengen met familie en vrienden? Samen proosten op een gezellige avond met hapjes en daarna aan tafel! En omdat bij elk heerlijk feestmaal een tot in de puntjes gedekte tafel hoort, shop je bij Casa alle benodigdheden voor een schitterende setting. Ga jij voor een simpel maar chique tafel of zie je het groots met zilveren of gouden accenten? Hier scoor je voor iedereen wat wils.

Onmisbare items voor elk feestmaal

Samen zorgen voor een gezellig en lekker feestmaal, de tafel dekken en decoreren, het diner voorbereiden, aperitiefhapjes serveren… Een maaltijd vergt de nodige voorbereiding, maar met de juiste accessoires wordt de feestdag nog mooier en voorkom je elke vorm van kerststress. Van een kaasstolp voor het dessert tot een stijlvol peper- en zoutsetje en mini stoofpotjes, deze items zijn een must op tafel. Laat je verleiden door deze hebbedingen en neem er meteen wat extra, want deze items zijn de perfecte kerstcadeautjes voor foodies!

Zo creëer je een betoverende feesttafel

©CASA

Maak van jouw feesttafel de mooiste van de hele kerstperiode. Met prachtig servies, een passend tafellaken en de juiste finishing touches krijg je een Pinterest-proof tafel waarmee je gasten van hun sokken blaast. Serveer je driegangenmenu op de Mineral Marble-set, een minimalistisch servies uit steengoed met een gouden randje. Families die steevast aan het gourmetten gaan, kiezen dit jaar voor een eclectische tafelsetting met borden en kommetjes uit mixing & matching materialen. Wat er ook op het menu staat, vergeet zeker de tafeldecoratie niet! Sfeervolle getwiste kaarsen, gouden servetringen, en de kers op de taart: feestelijke gouden glasmarkers.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Casa.

be.casashops.com 

LEES OOK :
Dit zijn de lekkerste brunch adresjes in Gent
Geraak van hardnekkig vet af dankzij Coolsculpting!
Wedstrijd Sooner: win 20 x 2 maanden Premium-abonnement en ontdek alle recente films die de filmwereld op zijn kop zetten