Geraak van hardnekkig vet af dankzij Coolsculpting!

Geüpdatet op 21 november 2022 door ELLE Partner
Geraak van hardnekkig vet af dankzij Coolsculpting! ©Lazeo

Droom je van een slanker lichaam, een strak figuur en perfecte rondingen op de juiste plekken, maar wil je een chirurgische ingreep koste wat kost vermijden? Dan is Coolsculpting® de oplossing voor jou! Wij vertellen je alles over deze doeltreffende en vrijwel pijnloze afslankmethode gebaseerd op het principe van cryolipolyse. Deze nieuwe technologie kan alvast op veel belangstelling rekenen bij zowel vrouwen als mannen.

Zelfs wanneer je sport en een evenwichtig dieet volgt, is het niet altijd eenvoudig om precies daar af te vallen waar je het zou willen. Sommige vetophopingen blijven hardnekkig weerstand bieden! Ons lichaam slaat nu eenmaal op bepaalde plaatsen meer vet op dan op andere. Dan mag je nog zo hard trainen als je wilt, je geraakt er maar niet van af. Daarom kun je misschien wat hulp gebruiken. Hoe? Een Coolsculpting®-sessie doen om af te slanken en optimale resultaten te bereiken.

Wat is Coolsculpting®?

Het is een apparaat om af te slanken door koeling. Het is gebaseerd op de technologie van cryolipolyse (een woord uit het Grieks dat betekent: plaatselijke vernietiging van vet door koude), die het mogelijk maakt om hardnekkige vetophopingen op een niet-invasieve manier weg te werken (en die dus zo vaak als nodig kan worden toegepast). Deze methode is doeltreffend en praktisch pijnloos (hooguit een ongemakkelijk gevoel en wat tintelingen door de zuigbeweging op de huid).

Bij wie werkt Coolsculpting®?

Bij iedereen! Deze afslankmethode is vooral interessant wanneer sporten en diëten niet meer volstaan om plaatselijk vet op bepaalde zones van het lichaam of het gezicht te verdrijven zoals de onderkin, binnenkant van armen en dijen, hangbillen, buik, heupen, love handles, enz. Het is een alternatieve oplossing waarmee je je figuur zelf vorm kunt geven en je rondingen kunt hertekenen. De behandeling wordt alleen uitgevoerd bij vrouwen en mannen van 18 jaar en ouder.

©Lazeo

Waar kan je Coolsculpting® testen?

De beste referentie voor cryolipolyse is de Coolsculpting® Elite-machine van het Allergan®-laboratorium. Dit geavanceerde apparaat is uitgerust met een krachtig koelsysteem dat niet één, maar twee applicators tegelijk kan koelen. Het is de veiligste en meest efficiënte machine op de markt. Wereldwijd zijn al meer dan 8 miljoen behandelingen uitgevoerd.

Daarom zijn de Lazeo-centra ermee uitgerust om hun klanten een veilige behandeling met optimale resultaten te garanderen. In drie maanden tijd worden vetcellen en hardnekkig vet op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Meestal is één Coolsculpting®-behandeling voldoende voor goede resultaten.

De groep LAZEO richt zich op esthetische geneeskunde en laserontharing, en is actief in heel Frankrijk en België. In amper drie jaar tijd is het merk uitgegroeid tot de nummer één in Frankrijk, waar het meer dan 100 centra heeft. In België zijn er intussen ook al vijf (Brussel, Ukkel, Antwerpen, Luik en Waver) en Lazeo is van plan er de komende jaren nog meer te openen. België werd door LAZEO als eerste land uitgekozen om zich buiten zijn grenzen te vestigen.

LAZEO staat bekend om zijn professionaliteit en vakmanschap. Het weet zich van zijn concurrenten te onderscheiden doordat het kwaliteitsvolle behandelingen aanbiedt die worden uitgevoerd door echte professionals. Hun filosofie: "Elk wezen, lichaam of gezicht is uniek. De protocollen die de artsen aanbevelen en uitwerken, zijn dus altijd opgesteld op basis van het huidtype, de leeftijd, de specifieke problematiek en de doelstellingen."

Meer info over Coolsculpting vind je terug op de site van Lazeo.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Lazeo.
lazeo.com

Lees ook :
10 voordelen van laserontharing
Verminder cellulitis dankzij een ontspannende sessie maderotherapie
Wedstrijd: Win een pakket met 3 specifieke verzorgingsproducten voor de jonge huid