Wedstrijd: Win een pakket met 3 specifieke verzorgingsproducten voor de jonge huid

Geüpdatet op 14 november 2022 door ELLE Partner

Het is nooit te vroeg om voor onszelf te zorgen en al zeker niet als het over onze huid gaat. Maar dan moeten we dat wel doen met aangepaste cosmeticaproducten. Probeer een van de tien pakketten te winnen met de drie nieuwe Louis Widmer-verzorgingsproducten voor de jonge huid.

De jonge huid heeft specifieke behoeften, zowel op het vlak van samenstelling, als van ingrediënten en texturen. Louis Widmer voelt onze bezorgdheid goed aan en biedt ons een gloednieuw assortiment. Dat is speciaal ontworpen op basis van de laatste trends en wetenschappelijke uitvindingen. Het is bestemd voor de jonge huid, die van tieners en jongvolwassenen.

Dit nieuwe, vrolijke en kleurrijke gamma omvat drie musthaves: een hydraterende matterende crème die ervoor zorgt dat je huid niet gaat glimmen en de poriën verkleint, een beschermende hydraterende crème met SPF20, om je huid te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van uv-stralen en blauw licht, en tot slot een hydraterende nachtcrème die de vermoeide huid opnieuw soepel, stralend en veerkrachtig maakt. Elke verzorging moet de jonge huid alles geven wat ze nodig heeft om zo lang mogelijk natuurlijk gezond, elastisch, gehydrateerd en stevig te blijven.

De funky, pastelkleurige tubes met grappige namen zullen bij de jeugd zeker in de smaak vallen. Bovendien geven hun formules de huidhydratatie een flinke boost. En zoals we weten, is dat de belangrijkste behoefte van elke huid, van jong tot oud.

Waag je kans en probeer een van de tien pakketten te winnen met de drie nieuwe Louis Widmer-verzorgingsproducten voor de jonge huid. Al deze verzorgingsproducten zijn vegan en vrij van microplastic. Alle Louis Widmer-producten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de apotheek.

 

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Louis Widmer.
louis-widmer.com

LEES OOK:
Beauty-adventskalenders: bij The Body Shop zijn ze er al!
Energie en immuniteit: opnieuw in topvorm!
De duurzame lipsticks van La Bouche Rouge zijn eindelijk verkrijgbaar in België