Wedstrijd Sooner: win 20 x 2 maanden Premium-abonnement en ontdek alle recente films die de filmwereld op zijn kop zetten

Gepubliceerd op 14 november 2022 door ELLE Partner

Filmfanaat? Bij het Belgische streamingplatform Sooner kom je beslist aan je trekken. In de voorbije jaren is het platform uitgebreid met absolute pareltjes gemaakt door vrouwen die de filmwereld op zijn kop hebben gezet. Sooner geeft met zijn nieuwste wedstrijd 20 x 2 maanden Premium-abonnement weg. Een mooie kans om de films van de collectie GirlPower te ontdekken, en nog veel meer!

Volg jij op de voet welke nieuwe films er in de zalen komen en welke trends er door de filmwereld waaien? Dan weet je ongetwijfeld dat de laatste grote kleppers door vrouwen gemaakt zijn. We zijn al een paar jaar getuige van een stevige opmars van vrouwelijke filmmakers. Denk maar aan L’événement van Audrey Diwan, naar het beroemde boek van Annie Ernaux, de winnares van de Nobelprijs voor Literatuur in 2022, of aan Titane van Julia Ducournau, om maar een paar namen te noemen. Films met opmerkelijke vrouwelijke personages die flink wat prijzen wegkaapten op de internationale festivals.

Al deze prenten vind je op Sooner, het Belgische onafhankelijke filmplatform dat speciaal werd ontwikkeld voor de echte cinefiel. Ontdek er alle klassiekers van de Belgische en Europese film, maar ook films uit andere landen en in alle mogelijke genres. Perfect om je filmcultuur op peil te houden!

Doe mee aan de wedstrijd van Sooner

Om kennis te maken met de fantastische filmcatalogus van Sooner geeft het platform 20 kansen om 2 maanden Premium-abonnement te winnen ter waarde van € 14,99 per stuk. Profiteer van een unlimited abonnement op 4 schermen + 3 tickets per maand om de allernieuwste releases te huren.

Deelnemen? Da’s langs hier!

Volg Sooner op Facebook en Instagram.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sooner.
stream.sooner.be

Lees ook:

Sooner: 6 films met een vrouwelijke regisseur die je absoluut moet bekijken

Sooner: het Belgische streamingplatform lanceert een ‘reisrubriek’, ideaal voor de zomer!

Hebben deze sterrenbeelden minder succes bij sollicitaties?