Sooner: het Belgische streamingplatform lanceert een ‘reisrubriek’, ideaal voor de zomer!

Geüpdatet op 9 augustus 2022 door Camille Vernin en Virginie Dupont
Sooner: het Belgische streamingplatform lanceert een ‘reisrubriek’, ideaal voor de zomer! ©Shutterstock

Wil je af en toe geniaal uitpakken, skip dan de mainstream streamingplatforms en neem een abonnement op Sooner. Het is Belgisch, van topkwaliteit én het neemt je de hele zomer mee op reis langs de filmcultuur van landen over de hele wereld. Een woordje uitleg.

Schaaf je filmcultuur bij met Sooner

Als het gaat om streaming, kennen we de giganten zoals Netflix, Disney+, Amazon Prime en nog zo wat. Maar voor wie het wel een beetje gehad heeft met die klassieke platforms – waar de aanbiedingen nu niet bepaald evenwichtig verdeeld zijn over de tijd – is er het Belgische platform Sooner, speciaal ontwikkeld voor filmfanaten. Sooner is aanwezig in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, en pakt uit met Belgische en Europese filmklassiekers. Maar er is nog meer! Je vindt er ook grote films in alle mogelijke genres, waaronder heuse pareltjes die maar zelden in de zalen te zien zijn.

Ga deze zomer op reis dankzij de ‘Travel to’-cyclus

Kortom, heb je genoeg van al die gehypete Amerikaanse en Spaanse series (toegegeven, het blijven erg verslavende guilty pleasures) en wil je je filmcultuur bijschaven, ga dan voor Sooner! Het grootste VOD-platform van België lanceerde onlangs een gloednieuwe rubriek om je deze zomer mee op reis te nemen vanuit je luie zetel. De hele maand augustus pakt Sooner elke week uit met een nieuwe bestemming via een selectie must-see films uit elk land.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Sooner België (@sooner.be_nl)

Ontdek dus elke week in augustus een nieuw land of continent: van ‘Travel to South America’ en ‘Travel to Italy’ tot ‘Travel to India’ en ‘Travel to Japan’. Een prima gelegenheid om die blockbusters en Amerikaanse tienerkomedies links te laten liggen en eens op verkenning te trekken naar andere culturen, landschappen, mentaliteiten … Misschien krijg je wel zin om een streek of regio te ontdekken die je niet of nauwelijks kent?

Op het programma …

Een eerste tussenstop brengt ons naar Latijns-Amerika met vanaf 3 augustus verschillende prijswinnende films, waaronder The City of God, Central do Brasil, Ema en The Invisible Life of Eurídice Gusmão.

Vanaf 10 augustus trekken we richting Italië met onder meer La Grande Bellezza, Gomorra, Il Traditore en Martin Eden.

Op 17 augustus staat India in de kijker met Charulata, The Lunchbox, Angry Indian Goddesses en Parched.

Tot slot trekken we naar Japan met vanaf 14 augustus onder meer An - Les délices de Tokyo, Onoda - 10.000 nights in the jungle, Mirai en Before We Vanish.

Meer weten? Ga snel naar https://sooner.be/discover-the-world/

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Sooner België (@sooner.be_nl)

LEES OOK:

10 films die je moet zien op Sooner

Sooner: een nieuwe bioscoopervaring bij jou thuis

‘Where the Crawdads Sing’, interview met Daisy Edgar Jones