Sooner: een nieuwe bioscoopervaring bij jou thuis

Gepubliceerd op 11 februari 2021 door ELLE Partner
Sooner: een nieuwe bioscoopervaring bij jou thuisSooner

Het beste van het witte doek, gezellig vanuit je luie stoel? Daarvoor moet je bij Sooner zijn. Dit video on demand-platform is speciaal opgezet voor echte cinemafanaten.

Net als in de cinema, maar anders.

Zoek je vaak urenlang vruchteloos naar een goede film? Heb je er genoeg van om steeds weer dezelfde blockbusters voorgeschoteld te krijgen? Verbreed dan je horizon met Sooner, het VOD-platform dat sinds vorige zomer in België actief is. Je kiest uit een catalogus met duizenden films, van de laatste nieuwe tot onvergetelijke klassiekers, elke week aangevuld met nieuwe programma's. Het maakt niet uit of je nu een volbloedfilmliefhebber of gewoon nieuwsgierig bent. Hier vind je films die op de belangrijkste internationale festivals zijn bekroond, cultfilms en grote klassiekers, maar ook documentaires, auteursfilms en animatiefilms voor de hele familie.

Sooner is gecreëerd door heuse cinemafreaks die hun passie op een unieke manier willen delen. Je krijgt, gezellig bij je thuis, op elk moment en met enkele clicks toegang tot alle mogelijke filmstromingen. Ben je de mainstream beu? Dan is de lijfspreuk van het platform - "Stream beyond" - iets voor jou. Sooner wil je zin geven om je gewoontes om te gooien, conventies achter je te laten en films uit alle uithoeken van de wereld te ontdekken. De streamingreus biedt een alternatieve, multiculturele en geëngageerde inhoud. Van grote prijswinnende producties tot kleine onafhankelijke pareltjes: het platform barst van de schatten. Je hoeft trouwens echt geen filmkenner te zijn om er je gading te vinden. Sooner is er voor iedereen, met een supergevarieerde inhoud die je nieuwsgierig maakt naar meer.

Sooner in de praktijk:

Is je interesse gewekt? Heb je zin om duizenden films uit de hele wereld te ontdekken? Sooner werkt met abonnementen maar je kunt ook à la carte huren of kopen. Het platform is via Airplay bereikbaar op smartphone en tablet, en op Smart TV. Er zijn vier formules voor maand- of jaarabonnementen, zoals het aanbod "Student" vanaf 6,99 €/maand en "Premium" voor 14,99 €/maand. Cinemadiehards kiezen zeker voor het Premiumabonnement: je krijgt toegang tot de volledige catalogus en elke maand ontvang je drie ‘tickets’ voor de laatste nieuwe films. Naast de abonnementen kun je ook afzonderlijke films huren (van € 2,99 tot € 4,99) of kopen en dat geldt ook voor de nieuwste films die online zijn uitgekomen. Wie de Sooner-ervaring wil uitproberen, krijgt een gratis proefperiode van veertien dagen.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Sooner.

sooner.be

Lees ook:

10 tips om je eigen onderneming te starten

Interview: Steffi Vertriest over gezonde gewoontes

Paris Haute Couture week: de mooiste looks om bij weg te dromen