Actrice Elle Fanning kijkt terug op haar carrière en nieuwe rol als Paco Rabanne-muze

Gepubliceerd op 30 september 2022 door ELLE Partner
Actrice Elle Fanning kijkt terug op haar carrière en nieuwe rol als Paco Rabanne-muze

Speels, sensueel, zelfverzekerd... Elle Fanning is de geknipte Paco Rabanne-muze. Het nieuwe parfum FAME is dankzij zijn glamoureuze fles en dito geur nu al iconisch, net als de stralende Amerikaanse actrice zelf.

Elle Fanning, de iconische muze voor FAME

Je bent al bijna je hele leven actrice. Hoe heeft dit je als persoon gevormd?

Elle Fanning: "Omdat ik dat al doe van kleins af aan, kan ik makkelijk in mijn verbeelding leven. Ik ben niet bang om te dromen en risico's te nemen."

Doorheen je carrière ben je een spook geweest, een Disneyprinses, een alien, een 19de-eeuwse auteur, een 18de-eeuwse keizerin... Hoe is het om in verschillende personages te kruipen?

Elle Fanning: "Het maakt niet uit wat voor personage ik speel, ik probeer altijd empathie voor ze te vinden. Ik leer mezelf beter kennen bij elk personage dat ik speel. Ik ben momenteel seizoen 3 van The Great aan het filmen, dus ik denk momenteel aan Catherine. Haar personage heb ik het langst gespeeld en zij heeft zoveel voor me betekend terwijl ik erachter kwam wie ik in deze wereld wil zijn."

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Paco Rabanne (@pacorabanne)

Hoe kom je tot rust na een hectische dag op de set?

Elle Fanning: "In het weekend ga ik graag naar de boerenmarkt en plan ik een maaltijd om te koken. Koken kalmeert me echt. Als het een doordeweekse dag is, neem ik na het werk een lang bad en kijk ik reality-tv!"

Geniet van het gevoel dat je krijgt bij het dragen van deze unieke geur. Ik hoop dat het je zelfverzekerd en energiek maakt! - Elle Fanning

Hoe rook jouw allereerste parfum en wat voor gevoel gaf het je?

Elle Fanning: "Mijn eerste parfum was extreem zoet. Ik heb het de hele middelbare schooltijd gedragen. Het was een klassieke tienergeur en ik droeg er waarschijnlijk veel te veel van."

Audrey Hepburn, Brigitte Bardot, Jane Fonda, Françoise Hardy zijn allemaal de muze van Paco Rabanne geweest... Hoe voelt het om deel uit te maken van die grote cast?

Elle Fanning: "Het is zo'n eer om tussen deze iconische vrouwen te staan - wow!"

Wat is je beste herinnering aan de FAME-campagneshoot?

Elle Fanning: "Ik vond het geweldig om buiten de Paco Rabanne-boetiek te fotograferen. Het was laat en koud, maar we hadden een fantastische avond door harde muziek te draaien en te dansen!"

Een nieuw parfum voor Paco Rabanne

©Paco Rabanne

FAME is de begeerlijke nieuwe damesgeur van Paco Rabanne. Een avant-gardistische, uitgesproken vrouwelijke signatuurgeur in een glinsterende, trendsettende flacon geïnspireerd op de meest iconische designs van Paco Rabanne. FAME is een Eau de Parfum en zit boordevol kostbare ingrediënten die voor 90% van natuurlijke oorsprong zijn. Sappige mango, delicate jasmijn en sensuele wierook voeren de boventoon. Het resultaat is een revolutionaire compositie die net zo veelzijdig en opwindend is als de Paco Rabanne-vrouwen van het verleden, het heden en de toekomst.

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Paco Rabanne.
pacorabanne.com

LEES OOK:

Gigi Hadid gespot in de perfecte jeansshort - hier shop je 'm

Nagels: dit zijn de hotste zomerkleuren!

Waarom de Ray Ban Stories onze favoriete zomeraccessoire is