Gigi Hadid gespot in de perfecte jeansshort – hier shop je ‘m

Gepubliceerd op 18 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Gigi Hadid gespot in de perfecte jeansshort – hier shop je ‘m Imaxtree

Streetstyle queen Gigi Hadid slaagt er telkens weer in om te inspireren met haar casual looks. Haar laatste nieuwe hit? De perfecte jeansshort voor de laatste weken van de zomer.

Wanneer ze niet over de catwalk schrijdt of fotoshoots doet, hult Gigi Hadid zich graag in comfortabel chique streetstyle outfits. Het model - die momenteel druk is met een eigen kledinglijn - grijpt graag terug naar klassiekers als Converse All Stars, Birkenstocks, een jeans en een hemd of croptop.

Om de New Yorkse zomerzon te trotseren (het is daar momenteel nog broeierig heet) koos Hadid voor een zwart topje, een zwarte jeansshort en camelkleurige suède Birkenstocks, afgewerkt met een witte kleine tas en een vintage ogende bruine zonnebril. We zijn vooral weg van de afgeknipte FRAME-bermuda, want dankzij de lengte tot op de knie en comfortabele hoge taille past dit exemplaar bij allerlei gelegenheden - of je nu de stad in trekt, op vakantie gaat of een office-proof short zoekt voor de late zomer. De donkere kleur heeft een stoerder karakter dan klassiek blauw en past bij zowat alle bovenstukken, van kleurrijke tops tot klassieke hemden.

gigi hadid new york short outfit streetstyle
Gigi Hadid in New York

Shop Gigi Hadid's streetstyle look hier

jeansshort Gigi Hadid streetstyle outfits inspiratie
Inkwell Bermuda, FRAME, €240

Shop hier

birkenstock arizona slippers Gigi Hadid streetstyle
Arizona sandalen in 'tan', Birkenstock, €104,95

Shop hier

LEES OOK: Deze 10 micro bags maken jouw outfit compleet