Gigi Hadid lanceert haar eigen kledinglijn – dit is wat we weten

Gepubliceerd op 5 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Gigi Hadid lanceert haar eigen kledinglijn – dit is wat we weten Imaxtree

" Ik ben aan het werken aan iets...", verklapte Gigi Hadid op Instagram. Het model start haar eigen kledinglijn Guest in Residence.

Het supermodel kondigde op Instagram aan dat ze haar feilloos stijlgevoel van de catwalk en straten van New York naar de ontwerpstudio zal brengen. Gigi lanceert haar eigen knitwear kledinglijn genaamd Guest in Residence. "Been working on something ....with love," luidt het onderschrift van Hadids Instagramcarrousel. We zien het model hard aan het werk met stapels knitwear stuks en een glimp van verschillende kasjmier stalen en stijlen, waaronder een paarse sweater, grijze pyjamaset en oranje trui. Op hetzelfde moment voegde ze ook 'founder, creative director @guestinresidence' toe aan haar Instagram bio.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Hoewel haar nieuwe merk nog niets gepost heeft op moment van schrijven, tikt de teller van het volgersaantal razendsnel door. Gigi Hadids kledinglijn kan nu al op beroemde fans rekenen, want zowel beste vriendin Hailey Bieber (die net haar eigen skincarelijn lanceerde) als zus Bella Hadid reageerden onder de foto. "Zo enthousiast hierover 😍", postte Hailey. "Waar we allemaal op hebben gewacht. 💕💕💕💕💕💕", echode Bella.

De prijsklasse en releasedatum voor een eerste collectie zijn nog niet bekendgemaakt, maar fans kunnen zich aanmelden voor updates op de Guest in Residence-website. Het is niet de eerste keer dat Gigi zich op ontwerpterrein begeeft. Deze zomer nog lanceerde ze een succesvolle swimwear-collectie met Frankies Bikinis. Daarnaast is ze een vast jurylid in de talentenjacht Next in Fashion op Netflix waar ze samen met 'Queer Eye's Tan France op zoek gaat naar het ontwerptalent van morgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

LEES OOK: Wordt dit 11-jarige kindmodel de nieuwe Gigi Hadid?