J’adore Parfum d’eau: het nieuwe schooljaar met een innovatief geurtje

Gepubliceerd op 22 september 2022 door ELLE Partner
J’adore Parfum d’eau: het nieuwe schooljaar met een innovatief geurtje

Deze nieuwe eau de parfum bestaat uit een combinatie van water en bloemen. Hij leidt zonder enige twijfel een nieuw hoofdstuk in bij J’adore. Die iconische geur verleidt vrouwen uit de hele wereld al sinds ze op het einde van de jaren 90 werd gecreëerd. Deze innovatieve, geurige droom ruikt naar revolutie en toont ons een nieuw pad in de wereld van de parfumerie.

Een geurrevolutie

Een parfum dat uit water en bloemen bestaat, zo simpel is het ... Onmiddellijk rijst de vraag hoe intens die geur dan wel kan zijn en hoelang hij blijft hangen. En dat is precies waarom deze J'adore parfum zo'n huzarenstukje is, want hoewel hij volledig op basis van water is samengesteld, verliest deze eau de parfum ook na verloop van tijd niets van zijn kracht. Hij lijkt wel een heerlijk vers bloemenboeket met een aroma dat je niet loslaat.

Om tot dit hoogstandje te komen, gaf la Maison Dior haar pioniersziel de losse teugel en gebruikte het een uniek en natuurlijk procedé. Dankzij die door Dior gepatenteerde innovatie kan de nieuwe samenstelling - die voornamelijk uit water bestaat - zich vermengen met een zeer hoge concentratie parfum en een olieachtige basis en ervan doordrongen raken.  Het resultaat is een natuurlijk gevoel zonder chemische ontsluitingsmiddelen.

Uniek geurwater

Een wolk J’adore Parfum verrast je met zijn zachtheid en frisheid. Die doordrenkt je huid langdurig met een frisse, bloemige toets. Het is een perfecte en intieme combinatie die trouw blijft aan de typische J'adore-geur.

© Dior

Dankzij de waterbasis verdwijnt de drie-eenheid top-hart-basis. Ze maakt plaats voor een bloemencompositie met een instant frisheid. De magnolia vormt een harmonieus geheel met de accenten van sensuele jasmijn, zinnelijke roos en frisse kamperfoelie. Ook de essentie, de schoonheid van J'adore is er, met zijn witte bloemen en verfrissende groene noten. Wie goed oplet, ruikt ook nog een nieuw, zonnig vleugje neroli met een hartverwarmende zoetheid en uniek bloemenaroma.

Een symbolische amfoor

De witgouden amfoor van J'adore oogt ongeëvenaard. Met haar opalen, wit albasten zachtheid lijkt ze wel een weerspiegeling van de zuiverheid. Het pompje zorgt voor een gulle verstuiving en schenkt je een heerlijke bloemenwolk.

© Dior

EEN EXCLUSIEF PARTNERSCHAP

Nog meer dan ooit is het de bedoeling bij te dragen tot de heropleving van een uniek terroir. Dior is een exclusief partnerschap aangegaan met "Florapolis", een Provençaals landgoed dat gerund wordt door Christelle Archer. Zij reserveert voor Dior Parfums het geheel van haar perceel bigaradiers gelegen in het hart van de Provence, tegenover de Middellandse Zee. Een 100 jaar oud landgoed dat zij dankzij Dior heeft herontdekt en weer in cultuur heeft gebracht nadat het 25 jaar verlaten was geweest. Een unieke schakel in de wereld van de parfumerie die van Dior tot op heden het enige Maison maakt dat profiteert van de totale productie van een bittere sinaasappelplantage. Een olfactorisch wonder met jodium, levendige, groene en romige facetten!

© Dior

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Dior.
www.dior.com

LEES OOK:
Nagels: dit zijn de hotste zomerkleuren!
Reistip: het Firenze van Michelangelo
Getest: deze gezichtsmassage belooft je een mini facelift zonder snijden