Getest: deze gezichtsmassage belooft je een mini facelift zonder snijden

Geüpdatet op 6 juli 2022 door Marie-Noëlle Vekemans en Virginie Dupont
Getest: deze gezichtsmassage belooft je een mini facelift zonder snijden

Een niet-invasieve facelift? ELLE test de Icoone lymfedrainage massage.

Naarmate we ouder worden, heeft ons huidweefsel de natuurlijke neiging om te verslappen. Onze interne motor, die de celvernieuwing moet regelen, begint hier en daar wat te haperen en draait niet meer op volle toeren. Geleidelijk aan steken ouderdomstekenen de kop op: we krijgen een dubbele kin, onze wangen, lippen en oogleden gaan hangen, onze huid wordt minder stevig en elastisch, onze teint wordt doffer... Om die symptomen te verzachten en hun opmars te vertragen, hebben we een wel erg bijzondere gezichtsmassage getest. Die gebeurt door een innovatieve machine en het resultaat is onmiddellijk merkbaar, al meteen na de eerste sessie.

Het concept: de Roboderm®-technologie achter Icoone maakt gebruik van microstimulators. Die sturen niet minder dan 21.600 microstimulaties per minuut en hebben het effect van duizenden kleine handjes die de huid gelijktijdig masseren. Die unieke stimulatie is echt heel doeltreffend. De heilzame effecten van de behandeling zijn onder andere: een betere doorbloeding en lymfedrainage, een grotere zuurstoftoevoer naar het weefsel en stimulatie van de fibroblasten, die elastine en collageen produceren. De voordelen: deze verzorging is pijnloos, niet-invasief en heeft geen neveneffecten.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par icoone Belgium (@icoone_be)

De resultaten: zichtbaar na één enkele sessie. De huid gaat stralen (eventuele roodheid vervaagt al na enkele uren), de weefsels zijn weer voller (ook de lippen) en zowel het uitzicht als de kwaliteit van de huid zijn verbeterd. Er is ook een instant liftingeffect. Rimpels en kraaienpootjes zijn minder diep. Kortom: je velletje krijgt een echte boost. Wil je ook resultaat op langere termijn? Begin dan de eerste maand met een of twee sessies per week. Daarna behoud je het effect met een maandelijkse sessie.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par icoone Belgium (@icoone_be)

Verzorging Icoone bij Esthetiek Mooi, Clem. Vanophemstraat 109 in Overijse, 02 767 78 59.

LEES OOK

Soft routine: 10 tips voor een milde huidverzorging

Dit is waarom huidspecialistes willen dat je je gezicht vaker masseert

Getest: 4 unieke gezichtsbehandelingen voor een stralende huid