bamix cordless: een draadloze staafmixer voor al je keukenavonturen

Geüpdatet op 29 juni 2022 door ELLE Partner
bamix cordless: een draadloze staafmixer voor al je keukenavonturen

Het Zwitserse bamix®, de uitvinder van de iconische staafmixer, komt met een innovatie vol mogelijkheden. Haar nieuwste snoerloze staafmixer biedt ongeëvenaarde blenderprestaties zonder beperkend snoerbereik. Met zijn elegante, ergonomische ontwerp zet het premium merk een nieuwe standaard in de keuken.

bamix cordless: efficiënt en flexibel

Of het nu gaat om een hobbykok of een topchef, iedereen wil één ding in de keuken: de mogelijkheid om snel en flexibel te werken zodat je je creativiteit de vrije loop kan laten. Met de bamix® cordless ligt dat allemaal binnen handbereik - letterlijk dan. Dankzij de innovatieve accutechnologie biedt de staafmixer een werktijd van maximaal 20 minuten. Het motorvermogen van de bamix® cordless is ongeëvenaard en staat na een extreem korte oplaadtijd direct weer ter beschikking.

Een draadloze staafmixer voor elke smaak

De cordless van bamix® is verkrijgbaar in drie verschillende versies. Er is de bamix® cordless, de cordless PLUS en cordless PLUS. Op die manier is er een toestel dat voldoet aan de behoeften van elke kookfanaat. Belangrijk voor het merk is dat al haar producten aan de hoogste kwaliteitsregels voldoen. Deze draadloze staafmixer is daarom even efficiënt als krachtig, met een motorvermogen tot 15.500 toeren per minuut in booster-modus.

Met zijn minimalistische en luxueuze design in zwart, wit en rood is de cordless een echte blikvanger die past in elke keuken. Het apparaat laadt de staafmixer niet alleen in een recordtijd op, dankzij het elegante ontwerp hoeft je je toestel niet langer op te bergen, maar vormt het een mooie toevoeging op het aanrecht. De staafmixer wordt in Zwitserland in Mettlen (TG) geproduceerd en staat synoniem voor kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met bamix®.
www.bamix.be

LEES OOK:

Win een emmentaler AOP elektrische fiets ter waarde van 4.880 Euro

Bel deze zomer nog steeds zonder extra kosten

Dit is waarom je moet investeren in witte T-shirts