The Corner Shop in Antwerpen brengt Belgische mode en deco samen

Geüpdatet op 20 mei 2022 door Lore Ginneberge
The Corner Shop in Antwerpen brengt Belgische mode en deco samen The Corner Shop

Een nieuwe winkel aan Hopland in Antwerpen ziet het levenslicht. In The Corner Shop komt het universum van Belgisch modelabel Rosie Antwerp samen met de servies- en linnencollectie van Ceremony.

Het Belgische Rosie Antwerp

Rosie Antwerp is opgericht door zussen-duo Marie en Ellen Martens. Zowel Ellen als Marie specialiseerden zich in mode, respectievelijk met een marketingdiploma en een opleiding aan de Antwerpse modeacademie. Deze gedeelde passie vertaalt zich in statementstukken waar vrouwen als vanzelf in gaan stralen. De speelse collecties met kenmerkende prints van Marie Martens veroverden dan ook een plek in het hart van modeminnend België. Een eigen winkel is de kers op de taart.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROSIE ANTWERP (@rosieantwerp)

Het servies van Ceremony

Het Antwerpse Ceremony voorziet ons dan weer van vrolijk servies met een vintage feel. Morgane Van Marcke, bekend van haar blog Humbly By Morgane, is niet alleen gepassioneerd door koken, maar ook door de borden en schalen waarin al haar gerechten pronken. Ze borduurt daarom verder aan haar culinaire parcours met een eigen decolijn die bestek, keramiek, glaswerk en tafellinnen bevat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ceremony (@ceremony.tableware)

The Corner Shop in Antwerpen

Om van de winkel een volledige beleving te maken, slaat het duo achter Rosie Antwerp de handen in elkaar met Morgane van Ceremony. Geen onverwachte match aangezien Marie, Ellen en Morgane niet alleen hun ondernemerschap delen, maar ook een hechte vriendschap. Deze unieke band voel je in The Corner Shop, een boetiek waar de sprekende silhouetten van Rosie Antwerp en frisse collectie van Ceremony centraal staan. Een Antwerpse hotspot die een bezoekje waard is voor wie op zoek is naar een statement outfit met Belgisch karakter of het ideale servies voor gezellige momenten aan tafel.

Adres: Hopland 32, 2000 Antwerpen

MEER HOTSPOTS: