Hotspot: Yokoso in Gent laat je zelf samengestelde sushi rollen door robots

Geüpdatet op 27 juli 2023 door Lore Ginneberge
Hotspot: Yokoso in Gent laat je zelf samengestelde sushi rollen door robots Yokoso

Vers, snel en personaliseerbaar, dat belooft Yokoso in Gent. De sushi in het nieuwe restaurant wordt bovendien gerold door robots...

Yokoso betekent welkom in het Japans, en dat voel je meteen bij binnenkomst. Dit is niet je doorsnee sushirestaurant met rode lampionnen en houten stokjes, maar een hippe plek met strakke beats en een dito interieur. De bank aan het raam is de perfecte plek voor mensjeskijken onder het eten, terwijl de zithoekjes een intiemere setting vormen voor een tête-à-tête of maaltijd onder vrienden. Wie solo komt voor een snelle hap, kan plaatsnemen aan de marmeren bar.

yokoso gent sushibar sushi restaurant
Yokoso

De sushi in Yokoso is helemaal customizable. Laat je verleiden door de nigiri, hosomaki, uramaki, futomaki en donburi of inspireer je op het ingrediënt van de maand. De verse rolletjes hebben allemaal dat tikje extra dankzij verse kruiden of een spicy saus. Vegetariërs en veganisten zijn er net zo welkom, want een sushirol samenstellen zonder vis is perfect mogelijk.

gent sushibar sushi restaurant
Yokoso

Ook het vermelden waard zijn de side dishes, denk aan gestoomde sojabonen of spinazie met een sesamdressing. Een groene, lichte toets als aanvulling op de rijstrolletjes. Afsluiten doe je met een mini matcha cheesecake of schattige mochi's.

Adres: Voldersstraat 17A, 9000 Gent. Meer info via yokososushi.eu

LEES OOK: 5 nieuwe restaurants in Gent om uit te testen