LPG lanceert het ultieme wapen tegen cellulite: de nieuwe endermologie® behandeling

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
LPG lanceert het ultieme wapen tegen cellulite: de nieuwe endermologie® behandeling

Een nieuw verzorgingsprotocol voor het lichaam dat inwerkt op alle soorten cellulite (vocht-, adipeuze en fibreuze cellulite). Een combinatie van mechanische celstimulatie en manuele handelingen. De ideale oplossing voor een stevig, strak en licht lichaam.

LPG® is al ruim vijfendertig jaar DE huidexpert en een begrip als het gaat om het ontwikkelen van doeltreffende oplossingen voor de bestrijding van cellulite – voor veel vrouwen een bron van complexen.

Het nieuwe programma van het merk werd uitgetest en goedgekeurd door schoonheidsprofessionals, masseurs en kinesisten. Het is een combinatie van gloednieuwe, ultraprecieze en specifieke instellingen, handelingen en massages die gelijktijdig de verschillende fysiologische mechanismen opnieuw activeert. De huid en de vetweefsels worden soepel gemaakt en gedefibroseerd. Het vet komt los en de bloedsomloop en de lymfecirculatie worden gestimuleerd.

Het doel? Minder volume, een betere huidkwaliteit en harmonische rondingen. Dankzij een versterkte, intensere en meer zintuiglijke werking geeft de nieuwe endermologie® behandeling een steeds doeltreffender resultaat bij het gladmaken van de sinaasappelhuid.

Shutterstock
©Shutterstock

De nieuwe endermologie® anti-cellulitebehandeling

Tijdens de veertig minuten durende behandeling (die je gemiddeld twee keer per week laat uitvoeren) zorgen drie sleutelmomenten voor een versterkte werking tegen vetkussentjes.

Eerst en vooral worden de weefsels geactiveerd en ontstopt dankzij weefselmobilisatie op de te behandelen zones. In deze fase wordt de huid ontstopt, de bloedsomloop weer op gang gebracht en de huid voorbereid op de stimulatie. Daarna is het tijd om te defibroseren en te verstevigen. Met draaiende of zogenaamde ‘swing’-bewegingen op het lichaam worden de weefsels in alle dimensies gemobiliseerd, voor een 360°-behandeling. Ze worden gecombineerd met een sequentiële aanzuiging die de fibroblasten stimuleert, om de huid weer helemaal soepel en strak te maken. Daardoor krijgt de huid een verbeterde stevigheid en elasticiteit.

Om af te sluiten en de effecten van de vorige fasen te optimaliseren, worden vervolgens met een reeks manuele handelingen Anti-Cellulite Intensive Serum en Anti-Cellulite Cream-in-Gel aangebracht. Gladstrijkende, kneed- en drukbewegingen en effleurages hullen je compleet in een diepe staat van ontspanning. Deze combinatie van mechanische en manuele handelingen vormt een geweldig duo in de strijd tegen cellulite. En dan … genieten maar van dat hernieuwde lichaam!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met LPG® Benelux.
www.endermologie.com

Lees ook:
Een geslaagde tournée minérale met Atopia
N°1: de nieuwe huidverzorgingslijn van Chanel
Estée Lauder x Essentiel Antwerp: de must-have collab van het nieuwe jaar