Betaald worden om wijn te drinken: iets voor jou?

Gepubliceerd op 14 september 2021 door ELLE Partner
Betaald worden om wijn te drinken: iets voor jou? D.O. Rueda

D.O. Rueda is op zoek naar een ‘winefluencer’ die de Spaanse wijnregio in 2022 wil vertegenwoordigen op social media. Betaald worden om wijn te drinken, hier én in Spanje? Wij vertellen je wat je moet weten.

Als ‘winefluencerproef je Rueda wijn, post en blog je erover. En alsof dat nog niet genoeg was, ontvang je naast een winefluencer pakket, ook nog eens een salaris van 5.000 euro én krijg je de kans om in Spanje de fijne knijpjes van het vak te leren tijdens een volledig verzorgd bezoek aan het wijngebied. Vorig jaar sleepte de Nederlandse Elianne de begeerde titel in de wacht. Word jij haar opvolger?

ELLE eten x Rueda wijn
© Rueda

Wie komt in aanmerking?

Spendeer jij je dagen al scrollend op sociale media? Hou je ervan creatieve content te delen met je volgers? En ben je ook nog eens verknocht aan witte - Rueda - wijn? Dan voldoe jij aan de vereisten, mits je ouder bent dan achttien.

Hoe neem je deel?

Volg @ruedawijnen op Instagram en deel van 20 t.e.m. 24 september jouw liefde voor de wijnen van het Spaanse wijngebied op Instagram onder de hashtag #TasteRueda en tag @ruedawijnen.

Hoe wordt de winnaar gekozen?

De vakjury beoordeelt je deelname op de kwaliteit van de content en de originaliteit van je captions. Belangrijk is dat je posts persoonlijkheid uitstralen: more is more.

ELLE eten x Rueda wijn
© Rueda

 

D.O. Rueda

Rueda is een van de belangrijkste witte wijngebieden van Spanje met wijngaarden tot wel honderd jaar oud. De verdejo druiven rijpen er op grote hoogte: zo’n 700 tot 850 meter boven de zeespiegel. Overdag zweten de druiven onder de brandende zon. ‘s Nachts koelen ze af en dat is ook wanneer ze worden geoogst, zodat ze hun knapperige frisheid behouden. Het resultaat? Heerlijk frisse, zomerse witte wijnen die proeven naar de Spaanse zon.

Waar wacht je nog op? Surf naar ruedawijnen.be voor meer informatie.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Rueda Wijnen.
www.ruedawijnen.be

Lees ook :

Rueda wijnen: heb jij de smaak al te pakken?

Foodpairing: ontdek de perfecte wijn bij al je visgerechten

Luddites: de nieuwe hotspot voor boek- én wijnlovers