Logeer lokaal

Geüpdatet op 17 september 2021 door ELLE Partner
Logeer lokaal

Klinkt een staycation aan de kust je goed in de oren? Overnacht deze zomer in een stijlvol hotel en ‘support your locals’.

Knokke-Heist blijft de badstad bij uitstek voor een weekendje uitwaaien aan zee. Het Biarritz van België telt niet alleen talloze hippe strandbars en toprestaurants maar barst ook van de stijlvolle hotels. Op de website visitkh.be boek je jouw verblijf nu rechtstreeks bij het hotel zelf, en dat aan de meest voordelige prijs. Geen tussenpersoon betekent bovendien dat je vragen en wensen sneller worden beantwoord en vervuld. Nog een pluspunt: je draagt je steentje bij aan de lokale economie door niet via online giganten te reserveren maar Belgisch te boeken, via een platform van eigen bodem.

Visit Knokke-Heist
Visit Knokke-Heist

Jij hoeft nu enkel nog een tafeltje in je favoriete restaurant te reserveren. En ook daar helpen de hoteliers je met plezier bij. Boek je via visitkh.be, dan krijg je immers een heuse vip-guide bovenop je overnachting cadeau. Met dit voordelenboekje geniet je van tal van extra’s en kortingen bij handelaars, restaurants en andere recreatiecentra in Knokke-Heist. Jouw persoonlijke gids voor een zomer vol zon, zee en strand in eigen land.

Visit Knokke-Heist
Visit Knokke-Heist

Daarnaast vind je op de website heel wat hotspots, niet-te-missen adresjes en een overzicht van de evenementen die plaatsvinden in de badstad. Zo ben je steeds op de hoogte van wat er doorgaat, en wat niet. Kom ook jij deze zomer genieten van de Belgische kust? Bezoek dan snel visitkh.be, laat je inspireren en geniet van de beste hotelprijzen in Knokke-Heist.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met VisitKH
visitkh.be

 

LEES OOK:

Britney Spears’ vader wil opstappen als voogd

Pommes soufflées van zoete aardappel met zure room et saliezout

Zo voorkom je puistjes tijdens en na de zomervakantie