WECANDANCE strijkt de hele zomer neer in Zeebrugge

Geüpdatet op 20 april 2022 door Lore Ginneberge
WECANDANCE strijkt de hele zomer neer in Zeebruggeshutterstock

Dan toch nog een festivalzomer! WECANDANCE nodigt je uit om vrijheid te vieren in een reeks zinderende zomerevenementen.

WECANDANCE: to be free again

Wat als we, in al die tijd, vergeten zijn hoe we moeten feesten? Maak je geen zorgen. Het is een beetje zoals fietsen, je vergeet het nooit echt! Deze zomer presenteert WECANDANCE "To Be Free Again", een nieuwe beach party-editie die zal plaatsvinden op het strand van Zeebrugge. De gelegenheid bij uitstek om de vrijheid te vieren en te genieten als was het je laatste (of liever: eerste!) feestje op aarde. Het concept is opgedeeld in 8 evenementen met beperkte oplage en biedt een waaier van muziekstijlen, van toegankelijke tot meer experimentele elektronische beats. Van eind juli tot midden augustus zal WECANDANCE "To Be Free Again" op 3 podia een exclusieve mix van nationale en internationale gasten brengen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door WECANDANCE (@wecandancefest)

Op het programma: muziek, fashion en food! Het WECANDANCE-team is blijft trouw aan z'n stijl en verrast met atypisch festivalfood:  dit jaar krijgen de aanwezigen een vernieuwde culinaire ervaring voorgeschoteld van het in Nederland gevestigde AIRCafé van Sergio Herman.

Dresscode? Come as you are!

Data: 30/7 - 31/7 - 1/8 - 6/8 - 7/8 - 8/8 - 13/8 - 14/8

Openingstijden: Van 12:00 tot middernacht

Het evenement wordt georganiseerd door Labyrinth Club, Hangar, VBX, Kitsch Club, Klub Dramatik en Kompass. Meer info op de Facebook-pagina!

Koop je kaartjes via de WECANDANCE-website.

LEES OOK: Geniet van een sterrendiner op het water in Taste of Paradise