Taste of Paradise: verwen je smaakpapillen in een paradijselijke omgeving

Gepubliceerd op 25 mei 2021 door ELLE België
Taste of Paradise: verwen je smaakpapillen in een paradijselijke omgevingTaste of Paradise

De organisatoren van het ecologische festival Paradise City lanceren een nieuw corona-proof culinair concept: Taste of Paradise, waarvoor ze in zee gaan met chef Syrco Bakker van Pure C in Cadzand.

Van 27 mei tot 27 juni kan je in het Park van Beervelde een culinaire belevenis ervaren op het water. Het diner bestaat uit verschillende gangen die worden bereid in een drijvende open keuken op het water. Sterrenchef Syrco Bakker gebruikt de omgeving als inspiratie en kookt vooral met lokale ingrediënten. Dat mag in de meest letterlijke zin worden geïnterpreteerd, want zo zal een Zeeuwse oester wordt afgewerkt met kruiden uit de parktuin die het water omgeeft. Wat het gastronomische menu juist inhoudt, wordt nog niet verklapt, maar met twee sterren op zijn naam zullen de gerechten gegarandeerd onvergetelijk zijn.

“Taste of Paradise is een bijna orgastische culinaire ervaring in de vrije natuur waarvoor je best je stiletto’s in de kast laat”

Taste of Paradise
Taste of Paradise

Er zijn slecht zestien vlotten voor telkens vier tafelgasten. Als het regent worden de vaartuigen zelfs voorzien van een dak. Snel zijn is de boodschap dus!

Taste of Paradise
Taste of Paradise

Voor 175 euro per persoon all-in beleef je een magische avond. Reserveer via tasteofparadise.be.

(Stagiaire Amber Lacasse)