Indigo, het instagrammable hotel voor een weekendje Antwerpen

Gepubliceerd op 2 juni 2021 door ELLE Partner
Indigo, het instagrammable hotel voor een weekendje AntwerpenIndigo hotel Antwerpen

Zin in een weekendje weg om de tijd even te vergeten en te profiteren van de heropening van de terrassen? We delen met jullie onze favoriet van het moment: Hotel Indigo in het centrum van Antwerpen. Een trendy decor, uitstekende service en de ligging in het hartje van de stad Antwerpen... Wij kennen alvast de bestemming van onze volgende citytrip.

COMFORT EN DECORATIE

De decoratie van het hotel is rechtstreeks geïnspireerd op de stad Antwerpen. Alle kamers zijn uitgerust met tal van kunstwerken die een eerbetoon zijn aan de Vlaamse meesters, wat perfect past binnen het eiken decor van het hotel. De kamers zijn lichtrijk en zijn met smaak ingericht. Je vindt er kleine details terug die je doen denken aan de exotische tuinen van de Zoo van Antwerpen. Er zijn zelfs hangende planten aanwezig in de vorm van diamanten.
Zin in een romantische avond? Kruip gezellig dicht bij elkaar op het prachtige terras van het hotel met een heerlijke cocktail in de hand.

LOKALE SMAKEN

Trakteer jezelf op een smakelijk ontbijt met verse producten om de dag te beginnen. De heerlijke Belgische wafels en de speciale koffies zijn ook niet te missen.
Heb je een dagje geshopt en heb je nood aan een heerlijke lunch?  QA’s Kitchen verwelkomt je voor lunch en diner met een selectie aan tapas en kwaliteitsvleeswaren. Eerst een aperitiefje drinken? Geniet van een Belgisch biertje of een gin tonic op het prachtige lounge terras van het hotel.

DE INDIGO ANTWERPEN EXPERIENCE

Naast het aanbieden van een viersterrenservice, bevindt het hotel zich in het hartje van de stad. Dit vlakbij het bekende Antwerpen Centraal station, de diamantwijk en de winkelstraten.
Ontdek bovendien nog extra verborgen parels in de stad met de persoonlijke tips van Hotel Indigo die je verblijf in Antwerpen onvergetelijk zullen maken.
Indigo Antwerpen heeft aan alles gedacht. Met de shopping package-aanbieding ontvang je een shoppingtas, een fles wijn op de kamer en een heerlijk ontbijt bij je reservering. Laat dat shoppingweekend maar komen!

Indigo hotel Antwerpen
Indigo hotel Antwerpen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het hotel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is bovendien parking beschikbaar in de buurt. Alle kamers zijn voorzien van snelle wifi, een Google Chromecast en toiletartikelen van het merk MOOOI.

Adres: Koningin Astridplein 43, 2018 Antwerpen
Tel: 32-3-3695999
Mail: info@indigoantwerp.com

Volg hotel Indigo Antwerpen op Instagram en mis hun aanbiedingen en goede deals niet! Deel jouw ervaring door @hotelindigogroup te taggen in jouw beste foto’s.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met het Indigo hotel in Antwerpen.
Hotel Indigo

 

LEES OOK:

Brunch adressen Antwerpen

Dit is waarom sporten kan helpen bij stress

Lipscanner: een beauty-app en een blik op de toekomst