Hotspots: de beste adresjes voor een stijlvolle apero in Brussel

Geüpdatet op 27 juli 2023 door Lore Ginneberge
Hotspots: de beste adresjes voor een stijlvolle apero in BrusselUnsplash

Zin in een apero na het werk met collega's of met vrienden om het weekend op gepaste wijze in te luiden? Neem je bubbel mee naar één van deze verborgen plekjes in Brussel. Sfeer en gezelligheid? Een welverdiende tien!

Voisin

Originele cocktails, plaatselijk gebrouwen bier, heerlijke wijnen...het is moeilijk kiezen bij bistrobar Voisin, maar één ding is meteen duidelijk: hier beleef je een geweldige avond. Starten doe je met drankjes en gerechten om te delen, maar blijf nadien gerust plakken voor een verse pasta en een dessert. Al wie het nóg langer trekt is waarschijnlijk net op tijd voor het brunchbuffet op zondagochtend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Voisin_bistrobar (@voisin_bistrobar) op

Adres: Notarisstraat 31, 1050 Elsene

DJO Bistro Bar

Bij DJO in Sint-Gillis draait alles rond delen. Kies voor één van de sharing plates terwijl je aan een cocktail nipt en geniet van de zon in de gezellige tuin. Zowel de drankjes als hapjes zijn creatief en waar kan seizoensgebonden. Een plek om samen met vrienden te ontdekken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DJO Shares drinks & food (@djo_bistrobar) op

Adres: Charleroise Steenweg 227, 1060 Sint-Gillis

LEES OOK: 3 keer Italiaans eten in Brussel

The Bank

In een oud bankgebouw op het einde van de populaire Baljuwstraat bevindt zich The Bank. De cocktails vloeien er rijkelijk, de tapasplankjes zijn to die for, en de muziek stopt er nooit. Bekomen van je wilde nacht doe je op zondag bij een uitgebreide brunch.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door THE BANK BXL (@thebankbxl) op

Adres: Baljuwstraat 79, 1050 Elsene 

Chez Franz

Een ongedwongen sfeer en een eenvoudige kaart is wat Chez Franz zo populair maakt. Maar laat je niet misleiden, de wijnen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en ook alles op de kaart is vers - en met veel liefde - bereid. En dan hebben we het nog niet gehad over dat zonovergoten terras...

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chez Franz (@chez_franz) op

Adres: Hoge-Bruggelaan 30, 1050 Elsene 

Ontdek ook de leukste cocktailbars van Gent