Neem deel en maak kans op de veelzijdige Miraculous™ Oil van Veet

Geüpdatet op 11 juni 2020 door ELLE Partner

Visual Veet NL

Oliën zijn geliefd in beautyland: ze zijn plantaardig, ruiken lekker en zijn multi-purpose. Op je haar, op je huid – of die nu droog, gevoelig of vet is: geen plek op je lichaam die geen baat heeft bij de voedende werking van natuurlijke oliën. Routines zijn belangrijk, zeker in deze onrustige tijd. Veet inspireert voor een verwenmoment met een vernieuwend product om te integreren in je beauty routine.

 

Veet heeft de veelzijdigheid van plantaardige oliën omarmd in de Miraculous™ Oil: een olie je kunt gebruiken zowel vóór als na het ontharen. De formule is rijk aan vitamines en Omega 3 en geeft je tot 24 uur lang een zachte, gehydrateerde huid. Je kunt hem niet alleen zorgeloos gebruiken op je lichaam, maar ook op je gezicht. Je snoet zal je dankbaar zijn voor de extra voeding: summer glow gegarandeerd!

 

Veet Miraculous™ Oil bestaat uit oliën van 100% natuurlijke oorsprong en shea butter, met ultra-hydraterende eigenschappen. Zo helpt zonnebloemolie je huid om zich te vernieuwen, avocado-olie zit vol met vitamine E, bevordert de elasticiteit én heeft een herstellend vermogen. Arganolie helpt met de vochtbalans en de soepelheid. Zoete amandelolie vermindert huidirritaties, en druivenpitolie fleurt je huid op dankzij vitamine A, een natuurlijke antioxidant.

 

Vul hieronder de wedstrijdvraag in, en maak kans op het vernieuwende product, ter waarde van 12,99 €. Succes!