Win 100€ aan producten van Uriage voor een gehydrateerde en stralende huid

Geüpdatet op 22 juni 2020 door ELLE Partner
gezichtshuid-hydrateren

Het ultieme geheim van een mooie huid ? Hydrateren. Een cruciaal onderdeel van elke beauty routine, met een gericht gamma aan verzorgingsproducten.

Met de komst van het mooie weer, snakken we naar lichte make-up, zonder al te veel dekking, en vooral naar een frisse en stralende huid. We kunnen niet vaak genoeg zeggen dat een goed gehydrateerde huid hét geheime wapen voor een mooie glow is. Onze opperhuid wordt immers dagelijks blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals temperatuurschommelingen, UV-stralen, vervuiling en kalk. Stuk voor stuk factoren die de hydrolipide laag van de huid aantasten en zelfs uitdrogen als je niet oppast. Om dat te vermijden, moet je niet alleen elke dag genoeg water drinken maar ook gerichte gezichtsverzorgingsproducten zijn cruciaal. En daar komt het EAU-gamma van Uriage in the picture. Vermaard vanwege zijn Thermaal Water, Uriage is door de jaren heen uitgegr oeid tot dé referentie bij uitstek voor hydratatie van de huid, dankzij een gamma van specifieke verzorgingsproducten, gaande van oogverzorging tot handcrème en een nachtmasker. In 2020 gaat het merk nog een stap verder en ontketent het een revolutie voor onze beauty routine in de vorm van één simpele (hydraterende) handeling. Hun laatste innovatie: de Water Essence voor een Stralende Huid, op basis van geconcentreerd Thermaal Water, hydrateert en doordringt de huid met de juiste hoeveelheid en exacte dosis essentiële elementen voor een gezonde glow. Een verzorgingsproduct dat perfect binnen een minimalistische beauty routine past en dat je ’s avonds en/of ’s ochtends aanbrengt. Veel heeft de EAU THERMALE Water Essence niet nodig om zijn doeltreffendheid te bewijzen: 3 actieve ingrediënten voor een goed gehydrateerde huid en 2 actieve ingrediënten voor een stralende en vollere huid. Het resultaat? Een frisse, stralende, goed gehydrateerde huid, die beter bestand is tegen schadelijke invloeden én vermoeidheid.

Sta je te popelen om dit wonderlijke product zelf uit te proberen? Neem dan nu deel aan onze wedstrijd en wie weet sleep jij één van de tien prijzenpakketten met producten van het EAU-gamma van Uriage t.w.v.100 euro in de wacht!

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Uriage.
www.uriage.com

LEES OOK

Win 2 parfums « l'Eau de Peau » van Louis Widmer
Wat zijn de voordelen van zwarte roos voor je huid?
Bruin zonder zon: ELLE test de nieuwste zelfbruiners