Win een bamix ColorLine en haal Zwitserse klasse in je keuken

Geüpdatet op 25 mei 2020 door ELLE Partner
Bamix

Tijd om wat meer thuis te koken? Zijn pesto’s, rauwe groenten en pizzadeeg je ding? Of op zoek naar een leuk cadeautje voor Moederdag? Ideaal. Met de bamix ColorLine Mango pureer, klop, hak en maal je bijna alles fijn wat je nodig hebt met Zwitserse klasse en flair. En dankzij ELLE Eten pronkt er binnenkort misschien wel een gratis bamix in jouw keuken.

Nog geen staafmixer in huis? Je weet niet wat je mist. Smoothies, cakebeslag, pizzadeeg, pesto’s, tapenades… Met een bamix ColorLine bereid je ze niet meer in (vele) handomdraaien, maar met een simpele druk op de knop. Je kitchen life wordt een stuk eenvoudiger.
Met een bamix haal je immers de moeder van alle staafmixers in je keuken. In de jaren ’50 was het de eerste van zijn soort op de markt. 70 jaar later staat bamix nog steeds voor Zwitserse kwaliteit, zuinigheid en stilte, zodat je je favoriete Spotify-playlist nog kan beluisteren terwijl je de groenten voor je stoofpotje hakt.
De bamix ColorLine is het meest complete model in het gamma. De staafmixer pureert, klopt en mixt gemakkelijk allerlei ingrediënten met een snelheid van maar liefst 17.000 toeren/min. Gezellige avond met hapjes gepland? In de bijgeleverde processormolen maak je de lekkerste pesto’s en tapenades of hak je kruiden, noten, koffiebonen, kazen en vele andere ingrediënten fijn.

Wil je kans maken op een gratis kleurrijke en krachtige bamix ColorLine? Of je mama trakteren op eentje voor haar Moederdag? Beantwoord dan de volgende vraag en neem deel aan onze wedstrijd!

Lees ook: 

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met bamix.
www.bamix.be