Wedstrijd: Win een Phytobronz zon van Arkopharma en ga stralend de zomer in

Geüpdatet op 18 mei 2020 door ELLE Partner

De zon verwarmt onze harten, maar beschadigt daarmee jammer genoeg ook onze huid. De nodige bescherming is dus essentieel: met de natuurlijke actieve ingrediënten van Phytobronz bereid je je opperhuid optimaal voor op de zomer. 

Ahhh, de zomer. Warmte. Ligstoelen op het strand of aan het zwembad. Heerlijk bruinen. We houden allemaal zoveel van de zon, dat we soms vergeten dat uv-stralen niet echt onze beste vrienden zijn.  Ze zijn schadelijk voor onze huid, bevorderen de veroudering, zorgen voor roodheid en leiden tot een afname van antioxidanten in ons lichaam. Meteen heel wat minder leuk, niet?

Gelukkig is er nu ook de nieuwe en unieke Phytobronz-formule van Arkopharma, waarmee je je huid voorbereidt, beschermt, pigmenteert en gezond houdt naast de klassieke bescherming zoals zonnebrandcrème, aftersun en voldoende hydratatie.

Deze formule met maar liefst 9 actieve ingrediënten van 100% plantaardige oorsprong (duurzame plantaardige oliën, vitamine E, koper en selenium) wordt versterkt met carotenoïden. Zo voed je je huid tijdens een behandeling van 30 dagen van binnenuit, en geef je haar die mooie natuurlijke elasticiteit terug.

Geef toe: wie droomt er niet van een stralende huid en een egale teint? Zin om deze vernieuwde en versterkte Phytobronz eens uit te proberen? Beantwoord dan onderstaande vraag, en misschien win je er wel eentje!


Dit artikel kwal tot stand in nauwe samenwerking met Arkopharma.
www.arkopharma.com