Frau: de Gentse conceptstore voor design met een hoek af

Geüpdatet op 15 juni 2020 door ELLE België
Frau: de Gentse conceptstore voor design met een hoek af

De nieuwe conceptstore Frau in Gent verkoopt design 'met een hoek af', aldus eigenares Sarah Gosse. Je vindt er kleine merken en unieke hebbedingen.

Bij Frau shop je enkel design met karakter, want dat is voor Sarah het allerbelangrijkste. 'Ik voel mode en interieur op dezelfde manier aan. "Er moet persoonlijkheid en een ziel inzitten, anders zegt het mij niets". Dat zie je terug in de unieke selectie kleding, meubels, decoratie en skincare van Frau. Ook heeft de store naast de bekende labels, zoals Samsoe Samsoe en O My Bag, kleinere merken in haar aanbod. Bijvoorbeeld het Deense Frama, een minimalistisch meubelmerk dat werkt met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Of Studio Fresco uit Japan, een label met gekleurd en handgemaakt glaswerk.

Frau, hotspot, shopping, hotspot

Online capsulecollectie

Online shoppen is ook een optie. Op de website bieden ze een capsulecollectie van ongeveer 16 items aan die elke maand verandert. Op deze manier wil Sarah haar klanten warm maken om naar de winkel te komen. De uitstraling van de webwinkel vat ze simpel samen: "Liever een mooi item met een ziel, dan dertien in een dozijn."

Deze lente verschijnt de eerste collectie op de Frau-webshop.

Frau, shopping, conceptstore, hotspot

Adres: Dorp-West 114, 9080 Lochristi

Openingsuren: van maandag tot en met zaterdag van 10u - 18u. Gesloten op dinsdag en zondag.

Webshop: frau.boutique

(Stagiaire Tori Machiels)