Wat zit er in de make-uptas van… Hailey Bieber

Geüpdatet op 14 januari 2020 door Lore Ginneberge
Wat zit er in de make-uptas van… Hailey BieberGetty

Een perfecte huid, de perfecte man... Is er iets wat Hailey Bieber niet heeft? Wat de man betreft, die is helaas onbereikbaar. Maar zo'n stralende huid? Die is gelukkig wel haalbaar dankzij Haileys favoriete verzorgingsproducten.

Onlangs gaf Miss Bieber haar Instagram-volgers wat inside info over de skincare producten die ze dagelijks gebruikt. We moeten je wel waarschuwen: de hele routine komt neer op een luttele $995. Gelukkig voor je bankrekening is het merendeel van desbetreffende producten niet verkrijgbaar in ons land, scheelt dat al een pak geld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

:)

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) op

Hier enkele van Haileys favo beautyproducten en waar jij ze kan shoppen:

Augustinus Bader The Rich Cream

De crème die de beautywereld in 2019 overnam: Augustinus Bader ontwikkelde The Cream en The Rich Cream volgens een geheel nieuwe celtechnologie - life changing volgens devotees. En daar is Hailey blijkbaar één van, ze vertelt op Instagram "al aan haar derde flesje te toe te zijn".

VIctoria Beckham
The Rich Cream, Augustinus Bader, €225

Shop hier

Vintner’s Daughter Active Botanical Serum

"Ik hou van lichaams- en gezichtsolie, maar maak me zorgen over verstopte poriën. Tot nu toe is dit mijn favoriet, want voelt niet te zwaar", aldus Bieber. Dit serum is met zijn cocktail van 22 uitzonderlijk actieve ingrediënten een notoir beautyproduct in de industrie. We moeten je wel met spijt in het hart meedelen dat aan kwaliteit een - heel erg hoog - prijskaartje hangt.

vintners daughter serum hailey bieber
Active Botanical serum, Vintner's Daughter, €200

Shop hier

Chanel Le Lift Flash Eye Revitalizer

Al die red carpets, fotoshoots en evenementen eisen zijn tol, ook wanneer je jonger dan dertig bent. Om vermoeide ogen tot rust te brengen, gebruikt Hailey Bieber deze patches en massageroller van Chanel.
chanel oogcrème beautyproducten hailey bieber
Le Lift Flash Eye Revitaliser, Chanel, €124,90

Shop hier

Skinceuticals C E Ferulic

Wederom een cultproduct dat ontzettend geliefd is bij celebs en skincare aficionado's. Hailey noemt het "één van haar favoriete serums" en heeft er vast haar eeuwige glow aan te danken.

skinceuticals cosmeceuticals
C E Ferulic, SkinCeuticals, €137

Shop hier

Drunk Elephant Waterfacial Hydrating Mask

Tenslotte is dit het meest betaalbare product uit Haileys lijstje. De ster gebruikt zowel de make-up remover als dit hydraterende masker van clean beautymerk Drunk Elephant. Het product zit bomvol vitamines en actieve ingrediënten die je huid voeden en beschermen.

drunk elephant beauty hailey
F-Balm Electrolyte Waterfacial Hydrating Mask, Drunk Elephant, €50

Shop hier