Dit zijn de favoriete beautyproducten van Hailey Bieber

Geüpdatet op 6 april 2023 door Lore Ginneberge
Dit zijn de favoriete beautyproducten van Hailey Bieber Getty Images - Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Een perfecte huid, de perfecte man... Is er iets wat Hailey Bieber niet heeft? Wat de man betreft, die is helaas onbereikbaar. Maar zo'n stralende huid? Die is gelukkig iets haalbaarder dankzij Haileys favoriete verzorgingsproducten.

Miss Bieber mag dan wel een eigen beautylijn hebben, dat houdt haar niet tegen om haar dagelijkse skincare en make-uproutine te delen. We moeten je wel waarschuwen: de hele routine komt neer op een luttele 1000 dollar. Gelukkig voor je bankrekening zijn niet alle producten (waaronder haar eigen populaire lippenbalsem) verkrijgbaar in ons land, scheelt dat al een pak geld.

Hier enkele van Haileys favo beautyproducten en waar jij ze kan shoppen:

Hailey Biebers betaalbare mascara

Hailey combineert graag high en low in haar garderobe, maar ook in haar beautyverzameling. Om haar wimpers van kleur en krul te voorzien kiest het model voor de Extended Play Lash Mascara Gigablack mascara van M.A.C. Haar ultieme tip? breng de mascara enkel op de bovenste wimpers aan voor een frisse, open blik.

Extended Play Lash Mascara Gigablack mascara van M.A.C
Extended Play Lash Mascara Gigablack mascara, M.A.C Cosmetics

Shop hier

Hailey Biebers favoriete dagcrème

De crème die de beautywereld sinds 2019 op z'n kop zette: Augustinus Bader ontwikkelde The Cream en The Rich Cream volgens een geheel nieuwe celtechnologie - life changing volgens devotees. En daar is Hailey blijkbaar één van, ze vertelt op Instagram "al aan haar derde flesje te toe te zijn".

VIctoria Beckham
The Rich Cream, Augustinus Bader, €225

Shop hier

Hailey Biebers favoriete olie

"Ik hou van lichaams- en gezichtsolie, maar maak me zorgen over verstopte poriën. Tot nu toe is dit mijn favoriet, want voelt niet te zwaar", aldus Bieber. Dit serum is met zijn cocktail van 22 uitzonderlijk actieve ingrediënten een notoir beautyproduct in de industrie. We moeten je wel met spijt in het hart meedelen dat aan kwaliteit een - heel erg hoog - prijskaartje hangt.

vintners daughter serum hailey bieber
Active Botanical serum, Vintner's Daughter

Shop hier

Hailey Biebers favoriete oogmasker

Al die red carpets, fotoshoots en evenementen eisen zijn tol, ook wanneer je jonger dan dertig bent. Om vermoeide ogen tot rust te brengen, gebruikt Hailey Bieber deze patches en massageroller van Chanel.
chanel oogcrème beautyproducten hailey bieber
Le Lift Flash Eye Revitaliser, Chanel

Shop hier

Hailey Biebers Vitamine C serum

Wederom een cultproduct dat ontzettend geliefd is bij celebs en skincare aficionado's. Hailey noemt het "één van haar favoriete serums" en heeft er vast haar eeuwige glow aan te danken.

skinceuticals cosmeceuticals
C E Ferulic, SkinCeuticals

Shop hier

Hailey Biebers favoriete masker

Tenslotte is dit het meest betaalbare product uit Haileys lijstje. De ster gebruikt zowel de make-up remover als dit hydraterende masker van clean beautymerk Drunk Elephant. Het product zit bomvol vitamines en actieve ingrediënten die je huid voeden en beschermen.

drunk elephant beauty hailey
F-Balm Electrolyte Waterfacial Hydrating Mask, Drunk Elephant

Shop hier

Haileys favoriete lip treatment

Zoals het een echte beautygoeroe betaamt vandaag de dag, heeft Hailey een eigen beautymerk op haar naam staan. Ongetwijfeld het populairste item uit de collectie - en als we op sociale media mogen afgaan ook haar persoonlijk favoriet - is de Peptide Lip Treatment. Hailey houdt de hype erin met limited edition smaakjes zoals passievrucht en birthday cake. Voorlopig kan je deze lippenbalsems enkel scoren in de VS en Canada.

Peptide Lip Treatment, Rhode Skin
Peptide Lip Treatment, Rhode Skin