Wat zit er in de make-uptas van… Victoria Beckham?

Geüpdatet op 21 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Wat zit er in de make-uptas van… Victoria Beckham?

Een blik op Instagram leert je dat Victoria Beckham naast full-time moeder en mode-icoon ook een echte beautylover is. Onlangs bracht ze een eigen make-uplijn uit en daarnaast deelt ze haar favoriete skincareproducten vol passie op the 'gram.

Het is dus niet moeilijk om te achterhalen wat VB dagelijks op haar gelaat smeert en met welke make-up ze haar signature look creëert. Hier zijn enkele van haar favorieten, met een mooie mix van luxeproducten en budgetmerken.

Augustinus Bader dagcrème

We vertelden je al over de grote hype rond deze dagcrème, kortweg 'The Cream'. Zo'n flacon kost je een slordige €250, maar belooft een geweldige huid dankzij wetenschappelijk stamcelonderzoek. Miss Beckham is er helemaal weg van en vermeldt het Duitse label regelmatig op sociale media.

augustinus Bader
The Cream, Augustinus Bader, €225

Shop hier

La Mer foundation

Ook aan foundation spendeert Beckham graag genoeg geld. Ze verklapt één van haar favorieten aan Into the Gloss: de Soft Fluid Foundation van La Mer.

la mer beauty make-up
The Soft Fluid Foundation met SPF 20, La Mer, €99,50

Shop hier

 

Burberry concealer

De Britse beauty houdt duidelijk van labels uit eigen land. Deze Burberry-concealer maakt deel uit van Victoria's dagelijkse make-uproutine, net als de foundation uit dezelfde collectie.

burberry concealer
Cashmere Concealer, Burberry, €30

Shop hier

Sarah Chapman cleanser

Opnieuw een favoriet van eigen bodem. Victoria zweert bij de producten van Sarah Chapman brengt deze celebrity huidexpert vaak een bezoekje voor gelaatsbehandelingen.

sarah chapman cleanser victoria
Skinesis Ultimate Cleanser, Sarah Chapman, €57,60

Shop hier

Victoria Beckham oogpotlood

De eerste producten in de VB-make-upcollectie waren natuurlijk oogproducten. Victoria Beckham is een notoire smokey eye-fan en wordt nooit gezien zonder zwart aangezette ogen.

eyeliner victoria beckham
Satin Kajal Liner, Victoria Beckham Beauty, €23

Shop hier

Ook benieuwd wat er in de make-uptasjes van Dua Lipa en Meghan Markle zit?