Wat zit er in de make-uptas van… Meghan Markle?

Geüpdatet op 18 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Wat zit er in de make-uptas van… Meghan Markle?

Onze favo royal Meghan Markle is een onbetwistbare stijlkoningin, terwijl haar outfits vaak lief geprijsd zijn. Dat trucje past ze ook toe op beautyvlak, want de Duchess is fan van heel wat budgetvriendelijke make-up. Benieuwd welke producten Meghan in haar badkamer(s) bewaart? Dit zijn al haar favorieten.

Charlotte Tilbury lipstick

Het is een publiek geheim dat de royals helemaal weg zijn van Charlotte Tilbury en haar collectie. Zo erg zelfs, dat de Queen herself besloot om Tilbury de eretitel van MBE ('The Most Excellent Order of the British Empire') te geven. Meghan Markle zou naar verluidt zweren bij de 'Matte Revolution Lipstick' in 'Very Victoria', een nude kleur die vernoemd is naar Victoria Beckham, òòk geridderd door de koningin. En zo is de royal cirkel rond.

Charlotte tilbury meghan markle make-up favorieten
Matte Revolution Lipstick, Charlotte Tilbury, €32

Shop hier

Maybelline New York mascara

Ook leden van de koninklijke familie weten hoe ze slim moeten shoppen. De mascara van Meghan kost net geen €15, maar geeft haar al jaren volle, gekrulde wimpers. De Duchess kent er wat van, want ook wij tipten deze mascara in onze top 10.

maybelline mascara meghan markle make-up
Lash Sensational Luscious mascara, Maybelline New York, €14,99

Shop hier

meghan markle

Nars blush

Meghan vermeldde dit beautyproduct al tijdens verschillende interviews, omdat het haar een 'rozige glow' geeft. Haar favoriete kleur? 'Orgasm'! Niet meteen wat je zou verwachten van een royal, en net daarom houden we zo van Meghans make-upkeuze.

nars blush meghan
Blush in de kleur 'Orgasm', Nars, €32

Shop hier

Fresh lippenbalsem

Het spreekt voor zich dat een Duchess niet publiekelijk kan verschijnen met gebarsten lippen. Meghan's oplossing? Deze lipstick met SPF 15 van het Amerikaanse label Fresh, een voedende balsem waarvoor ze naar eigen 'overal heeft gezocht'.

lipstick fresh meghan markle
Tinted Lip Treatment, Fresh, €22,5

 

Shop hier

Laura Mercier primer

Dat Meghan niet houdt van een hevig opgemaakte look is duidelijk. Je zal haar dan ook nooit betrappen op foundationfoutjes of een cakey face. Wat ze dan wel gebruikt? Deze primer van Laura Mercier, althans tijdens haar dagen als filmster. De lichte formule geeft een gezonde glow zonder vet aan te voelen.

foundation primer make-up
Foundation Primer, Laura Mercier, €39,40

 

Shop hier

M.A.C oogpotlood

Lydia Sellers, Meghan's voormalige make-upartieste, verklapte dat de ster ontzettend fan is van dit oogpotlood in de kleur 'Teddy'. Dat snappen we maar al te goed, want de bruine tint met gouden ondertoon zorgt voor een warme, smoky look.

MAC make-up ogen
Kohl Eyeliner in 'teddy', M.A.C Cosmetics, €17,5

Shop hier

RMS Beauty highlighter

Meghan houdt van natuurlijke make-up en is ook te vinden voor organische ingrediënten. Deze highlighter van clean beautymerk RMS Beauty past helemaal bij de stijl van de Duchess. De Luminizer geeft een zeer subtiele, champagnekleurige glans aan je gelaat.

rms beauty luminizer
Living Luminizer, RMS Beauty, €38

Shop hier