Een volledige overzicht van Meghan Markle’s outfits in Afrika

Geüpdatet op 2 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Een volledige overzicht van Meghan Markle’s outfits in Afrika

Je hebt het vast al wel gehoord en gezien, Meghan, Harry en zijne prinselijke hoogheid baby Archie zijn op tournee in Afrika. En dat levert - naast snoezige baby pics - heel wat outfit inspo op. Een overzicht:

Het is de eerste reis voor de slechts 4 maanden oude baby Archie, die nu al de prijs wint voor schattigste royal ooit. Ook mama Meghan staat voor het eerst weer fulltime in de spotlights, en daar treuren we eerlijk gezegd niet om. Zoals steeds ziet de Duchess er uit om door een ringetje te halen, en dankzij haar vele outfit wissels draaien Royalty Watchers overuren.

Meghan markle Archie
Een stralende Meghan Markle met baby Archie

Meghan staat bekend om het mixen van high fashion en low budget, iets wat vrij ongezien is in het koningshuis, al houdt schoonzus Kate ook wel van een beetje Zara af en toe. Zelfs Archie houdt het liever discreet en draagt voorlopig geen designerpakjes. De royal baby werd zelfs gespot in een H&M-overalletje. Daarnaast blijkt de Duchess erg grote fan van outfits recycleren. Geen shocker voor ons, normale stervelingen, maar opnieuw vrij ongewoon in Royaltyland. Allemaal redenen waarom we nòg meer houden van Meghan (en haar gezinnetje). Dit zijn haar beste looks op Afrika-tournee:

Meer celeb nieuws?