Alles over de waanzinnige Savage X Fenty show van Rihanna

Gepubliceerd op 11 september 2019 door Lore Ginneberge
Alles over de waanzinnige Savage X Fenty show van Rihanna

Rihanna zette New York Fashion Week alweer in vuur en vlam met haar Savage X Fenty show voor komende herfst. Sexy lingerie, body positivity, een hele resem beroemde gasten en optredens... Dit heb je gemist:

Savage X Fenty by Rihanna

Het wordt intussen knap lastig om op de hoogte te blijven van al RiRi's projecten. Een kleine reminder dus: Savage X Fenty is Rihanna's lingeriecollectie die net als de Fenty make-uplijn focust op inclusiviteit, zelfvertrouwen en positiviteit. De lingeriesetjes zijn razend sexy en beschikbaar in zowat alle maten. Een ware succesformule, zo blijkt, want Rihanna is flink op weg om Victoria's Secret van de troon te stoten als meest populaire lingerielabel.

De gasten en optredens

Bij een waanzinnige show horen natuurlijk waanzinnige gasten. Celebrities staan maar wat graag in de rij om collega Rihanna te steunen in al haar projecten. Op de guestlist stonden onder meer Ashley Benson, Vanessa Hudgens, Chanel Iman, Halsey en Paris Hilton. Alle sterren droegen op lingerie geïnspireerde outfits, waardoor de rode loper meer weg had van een sexy sleepover.

De show

Dat Rihanna weet hoe ze een show moet geven, hoeft niet gezegd. RiRi gaf zelf het startschot, omringd door een resem in Savage X Fenty gehulde modellen.

rihanna savage fenty show

De modeshow werd vervolgens geopend door Gigi Hadid, op de voet gevolgd door Cara Delevingne, 21 Savage, Joan Smalls en Laverne Cox. Rihanna koos dus bewust voor een mix van modellen en beroemdheden, met aandacht voor inclusiviteit.

Savage Fenty show

Voor de soundtrack zorgden Big Sean en A$AP Ferg, later overgenomen door Migos, om te eindigen bij Halsey (die naar eigen zeggen spijt heeft van haar performance voor Victoria's Secret) en DJ Khaled. Intussen toonden Bella Hadid, Alek Wek en Slick Woods Rihanna's nieuwste setjes. De show eindigde met een knallende finale waarin alle modellen, performers en celebs samen paradeerden met op carnaval geïnspireerde hoofdtooien, verwijzend naar Rihanna's roots.

De volledige Savage X Fenty show zal voor het eerst gestreamd kunnen worden via Amazon Prime Video. Vanaf 20 september kan je er de modeshow en enkele backstage beelden bekijken én de lingeriecollectie shoppen.