New York Fashion Week: 10 Amerikaanse influencers om te volgen

Gepubliceerd op 6 september 2019 door Lore Ginneberge
New York Fashion Week: 10 Amerikaanse influencers om te volgen

Dit weekend gaat New York Fashion Week van start. Deze bloggers en influencers geven je een blik achter de schermen van het halfjaarlijkse modespektakel. Bijna alsof je er zelf bij bent.

We Wore What

Deze befaamde blog staat op naam van Danielle Bernstein. De New Yorkse houdt haar lezers zoet met mode, interieur en lifestyleposts. Bernstein runt tegenwoordig ook de webshop SSO by Danielle, waar je steeds de meest trendy kledingstukken kan shoppen. Danielle staat gegarandeerd bovenaan het lijstje van alle streetstylefotografen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Danielle Bernstein (@weworewhat) op

Olivia Palermo

Deze Amerikaanse actrice vond zichzelf heruit als een echt mode-icoon. Met meer dan 5 miljoen volgers en samenwerkingen met Piaget, Aquazurra en Banana Republic hoeft ze geen introductie. Olivia Palermo is steeds op alle grote shows aanwezig en op haar website komen vast ook Fashion Week outfitposts. Oh, en niet te vergeten: Olivia's hubby Johannes is razend knap. Some girls really have it all...

View this post on Instagram

Bold lips and bold accents.

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Aimee Song

Ook Aimee Song is een vaste waarde. Deze ultra-influencer zou met haar 4 miljoen volgers zo'n 1500 euro per post verdienen. Aimee is extra leuk om te volgen tijdens Fashion Weeks, omdat ze naast foto's ook leuke vlogs maak. Hierdoor maak je het hele gebeuren mee van dichtbij, van Songs outfitkeuzes tot de mooiste defilés.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Just arrived in New York and I’m headed to my first #NYFW show of this season @lagencefashion #LadiesWhoLagence

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong) op

Brooklyn Blonde

All-American girl Helena startte als blogger met de website Brookyn Blonde. Intussen heeft ze ook op Instagram een hele resem volgers, dankzij haar leuke outfitposts. Deze Instagrammer is een aanrader voor iedereen die van eenvoudige, maar chique looks houdt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helena Glazer/Brooklyn Blonde (@brooklynblonde1) op

Sincerely Jules

Hoewel ook Julie Sariñana wereldberoemd is, blijft ze trouw aan haar eigen stijl. Haar outfits ademen boho vibes en met haar gebruinde huid en door de zon gebleekte lokken is ze het schoolvoorbeeld van de California girl. Ze startte Sincerely Jules in 2009 en heeft ook een eigen kledinglijn. Op Fashion Week valt ze op door haar elegante, minimalistische stijl.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) op

Nina Garcia

Als Editor in Chief bij ELLE US, weet Nina er altijd de beste looks uit te pikken. Haar Instagram staat bomvol mode inspiratie en zelf ziet ze er ook steeds piekfijn uit. Voor de nieuwste trends recht vanop de catwalk, moet je dus bij Nina Garcia zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nina Garcia (@ninagarcia) op

Shea Marie

Deze Amerikaanse blogger runt de website Peace, Love, Shea. Ze wordt met haar 1 miljoen volgers op alle Fashion Weeks uitgenodigd. Shea Maries stijl is jong, trendy en urban. Volg haar wanneer je als eerste de nieuwste streetstyle trends wilt ontdekken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shea Marie (@sheamarie) op

Rachel Zoe

Rachel Zoe is je misschien bekend door haar realityserie The Rachel Zoe Project. Ooit begon ze als styliste voor beroemdheden zoals Lindsay Lohan en Nicole Richie, maar intussen wist de zakenvrouw een imperium uit te bouwen met collecties, interessante samenwerkingen en de website The Zoe Report, waar je het laatste modenieuws terugvindt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Zoe (@rachelzoe) op

Man Repeller

Dit is de hipste fashion blog van de lijst. Oprichtster Leandra Medine won zelfs al verschillende prijzen met haar project Man Repeller. Op haar website vind je niet alleen mode, maar ook lifestyle- en feministische posts. Medines stijl bevat net zoals haar artikels steeds een dosis humor, maar ze is altijd ahead of the trends.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Man Repeller (@manrepeller) op

Olivia Culpo

Ex-Miss Universe Olivia heeft niet enkel haar looks mee, haar stijl is al even jaloersmakend. De Amerikaanse schone reist de wereld rond voor shoots en ook op New York Fashion Week is ze overal van de partij. Hou haar Instagram dus goed in de gaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olivia Culpo (@oliviaculpo) op

Bekijk ook het Fashion Week streetstyle Pinterest bord van ELLE België.