Meghan Markle brengt haar eigen kledingcollectie uit

Gepubliceerd op 31 juli 2019 door Lore Ginneberge
Meghan Markle brengt haar eigen kledingcollectie uit LONDON, ENGLAND - JULY 14: Meghan, Duchess of Sussex attends "The Lion King" European Premiere at Leicester Square on July 14, 2019 in London, England. (Photo by Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)

Dat Meghan Markle helemaal terug is van bevallingsverlof werd de laatste dagen meer dan duidelijk. De hertogin zit in full speed werkmodus en heeft allerlei leuke projecten in het verschiet. Niet alleen zal ze de Britse Vogue cureren, binnenkort neemt Meghan ook plaats achter de ontwerptafel voor haar eerste kledingcollectie.

Dat Meghan Markle erg van mode houdt is overduidelijk. Zowel als filmster, als (zwangere) royal en als kersverse mama weet Mrs. Markle steeds hoe ze stijlvol voor de dag moet komen. Dat gevoel voor mode zal de hertogin nu in de praktijk brengen met een eerste eigen collectie. Royal reporter omid Scobie wist Twitter te verblijden met het heuglijke nieuws dat Meghan Markle een capsulecollectie zal lanceren ten voordele van Smart Works HQ, een goed doel dat de hertogin nauw aan het hart ligt.

De collectie zal bestaan uit work wear, een reeks kantoorvriendelijke kledingstukken dus, waarvan er voor elk gekocht stuk eentje geschonken wordt aan Smart Works. Deze organisatie helpt kwetsbare vrouwen op de arbeidsmarkt, en iedereen weet wat een sterke outfit kan doen voor je zelfvertrouwen...

meghan markle kledingcollectie
Meghan Markle in het Smart Works HQ

Meghan staat er niet alleen voor, maar roept de hulp in van vrienden en professionals. Zo zal ontwerpster en bestie Misha Nonoo de hertogin bijstaan en wordt de collectie exclusief gelanceerd bij retailketen Marks & Spencer. Niet toevallig is Meghan grote fan van beide merken en werd ze al meermaals gespot in een M&S-outfitje. In afwachting van de collectie zijn hier enkele Meghan-approved kantoorstuks.