Smelt: de Sussexen delen een nieuwe foto van Royal Baby Archie

Gepubliceerd op 17 juni 2019 door Lore Ginneberge
Smelt: de Sussexen delen een nieuwe foto van Royal Baby Archie

Afgelopen weekend vierden de Britten Vaderdag en naast kersvers daddy prins Harry werden ook wij verrast met een snoezige foto van royal baby Archie.

Het moge duidelijk zijn: we krijgen geen genoeg van royal baby-nieuws. Hoewel de Sussexen spaarzaam zijn met babykiekjes, was het gisteren onze geluksdag. Ter ere van Harry's eerste Vaderdag kregen Instagramvolgers een uiterst schattig beeld te zien van de prins met zijn eerstgeborene. Dit is meteen ook de eerste keer dat we Archie helemaal kunnen bewonderen, en wat ziet hij er aandoenlijk uit. Iets met eierstokken die exploderen...

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Dat Harry een toegewijde vader zou zijn, stond in de sterren geschreven. Een bron dichtbij het koppel vertelt aan elle.com dat de taken ten huize Sussex goed verdeeld zijn: Meghan geeft borstvoeding en Harry verschoont de luiers. Nog volgens die bron wilt Harry zo "betrokken mogelijk" zijn, dus als nieuwbakken vader is hij vermoeid maar oh-zo-gelukkig. Verder zouden de jonge ouders genieten van heerlijk lange wandelingen in het Frogmore Cottage terrein met Baby Archie en heel erg genieten van de rust en de vrijheid. Het is ze van harte gegund.

Meer beroemd babynieuws: