Alles over de vierde baby van Kim Kardashian

Gepubliceerd op 20 mei 2019 door Lore Ginneberge
Alles over de vierde baby van Kim Kardashian

Een nieuwe week, een nieuw babynieuwtje. Ditmaal van de beroemdste, steeds groter wordende familie in celebrityland: de Kardashian-Wests.

One big family

De Kardashian baby's volgen elkaar in sneltempo op. Kim en Kanye zijn intussen aan hun vierde kindje toe, waarvan het tweede via draagmoederschap. Haar eerste zwangerschappen verliepen namelijk zo moeilijk, dat de realityster besloot externe hulp in te schakelen.

Dat Kim zich wat zorgen maakte over haar groeiende huishouden, bewijst haar babyshower die volledig in het teken stond van kalmte, rust en CBD. Fragmenten uit Keeping Up with the Kardashians toonden ook al dat het vooral Kanye is die van een gigantisch gezin droomt (hij wilt zeven kinderen.)

1/

Baby Bear?

Vorige week was het zover, en beviel de draagmoeder van een zoontje. Kim besloot - volledig in Royal Family-stijl - om de naam pas dit weekend bekend te maken. Fans dachten aan de naam Bear, gezien de overload aan beer-emoji onder Kims babyshowerfoto's.

Maar zoals altijd, wist het beroemde koppel ons te verrassen met hun naamkeuze. Of net niet? Kim & Kanye kozen voor de naam Psalm. Psalm West dus, je leest het goed. De link met de andere kids is meteen duidelijk, want dochters North en Chicago kregen een geografisch/geologische touch en de jongens Saint en Psalm een spiritueel getint naam.

2/

Yeezus & Psalm

Dat de naam Bijbels geïnspireerd is, verbaast ons eigenlijk niet. Als je de familie een beetje volgt, weet je namelijk dat Kanye erg druk is met een nieuw project genaamd 'Sunday Service', een soort kerkdienst die hij zelfs naar Coachella bracht. De vierde baby West past dus helemaal in deze hogere sferen en is alvast blessed beyond measure, aldus Kanye aka Yeezus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‪Psalm West ‬

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

En Kim? Die geniet intussen met volle teugen van haar zwangerschapsverlof. Ze neemt tijd vrij voor de nieuwe baby, maar amuseert zich duidelijk ook met haar oudste dochter North. Bekijk dit filmpje maar:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op