De royal baby is geboren! Dit zijn de eerste beelden

Gepubliceerd op 8 mei 2019 door Lore Ginneberge
De royal baby is geboren! Dit zijn de eerste beelden

Ein-de-lijk is het zover, het moment waarop we al negen maanden vol ongeduld wachten: Meghan & Harry verwelkomen hun eerste koninklijk kindje. Dit is wat we weten:

Is het een jongetje of een meisje?

De royal baby is een ... jongetje!

Volgens bronnen willen de hertog en hertogin van Sussex hun kindje genderneutraal opvoeden. Benieuwd of dat zal lukken met het strenge Britse protocol...

1/

De naam

Fans van het koningshuis hoopten massaal op een meisje genaamd Diana, terwijl royaltywatchers beweerden dat het Alexander, Arthur of James zou worden. Niemand had het bij het rechte eind, zo blijkt, want Meghan en Harry's eerstgeborene werd Archie gedoopt.

De volledige naam luidt Archie Harrison (Harry's son, snap je 'm) Mountbatten Windsor. Komt de voornaam je bekend voor? Dat kan, want prins George z'n tweede naam is ook Archie. Dit is waarschijnlijk een afkorting van Archibald, wat zoveel betekent als 'moedig' en 'dapper'. Dat belooft!

2/

Eerste beelden

royal baby

Meghan en Harry poseerden als kersverse ouders voor het eerst met hun koningskindje. De kleine Archie rust in de armen van een zichtbaar trotse Harry. Smelt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op