Dit draag je op kantoor tijdens snikhete dagen

Geüpdatet op 16 juni 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
Dit draag je op kantoor tijdens snikhete dagen

Een gepaste outfit vinden voor kantoor is niet makkelijk wanneer het buiten tegen de 30 graden loopt. Wij helpen je op weg met enkele luchtige kantoorlooks.

Op snikhete dagen is het een hele uitdaging om een kantooroutfit vinden. Je wilt liefst zo dun mogelijk gekleed gaan, maar moet je ook aan de dresscode van kantoor houden. Wij geven je enkele tips om luchtig en stijlvol naar het werk te gaan.

1. Lange jeansrok

Een lange jeansrok is een van de trends van het seizoen. Het stijlvol item kan je zowel met een luchtige blouse als met een zomerse t-shirt combineren. Dankzij de split is de rok bovendien een pak luchtiger dan een klassieke jeansbroek.

2. Wijde broek

Een wijde broek is luchtig en stijlvol tegelijk. Ze komen in tal van kleuren voor zodat je ze perfect kan combineren met de rest van je look. Bovendien staan ze iedereen goed.

3. Jumpsuit

Voor de ultieme zomerse look moet je een jumpsuit dragen. Dankzij zijn lichte stof is het kledingstuk ideaal voor warm weer. Een extra voordeel van een jumpsuit is dat je niet hoeft te zoeken naar een bijpassend bovenstuk.

4.  Midi-jurk

Met een midi-jurk op kantoor kan je niets misdoen. Kies voor een vrolijke kleur of print voor een perfecte zomerse look. Midi-jurken komen in tal van modellen voor. Je vindt er dus sowieso een die jou even hard doet stralen als de zon.

5. Ruimvallend blazer

Ondanks dat de temperatuur vanaf de middag niet meer te houden is, kan het 's morgens nog fris zijn. Een ruimvallende blazer is dan ideaal. Het luchtige kledingstuk geeft je onmiddellijk een stijlvolle look.

6. Chique short

Als je gezegend bent met gebruinde benen, kan je die op kantoor laten zien met een chique short. Een los en stijlvol exemplaar is ideaal voor op het werk.

Shop onze favoriete kantoorlooks

1. Lange denim rok

kantoor outfit zomer lange rok
Lange rok mid blue denim, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles

Shop hier

2. Wijde 7/8 broek

kantoor outfit zomer wijde broek
7/8 broek, Gerry Weber

Shop hier

3. Zomerse jumpsuit

kantoor outfit zomer jumpsuit
Nalita wide fit jumpsuit van linnen met ceintuur, Mango

Shop hier

4. Fleurige jurk

midi jurk
Calinia semi-transparante midi jurk met bloemenprint, Ted Baker

Shop hier

5. Wijde blazer

wijde blazer
Blazer zwart, JJXX

Shop hier

6. Zonnige short

kantoor outfit zomer short
Benjamin high waist straight fit korte broek met plooien, Sandro

Shop hier