Jennifer Lopez verrast iedereen op Milaan Fashion Week

Gepubliceerd op 21 september 2019 door Lore Ginneberge
Jennifer Lopez verrast iedereen op Milaan Fashion Week

Jennifer Lopez kwam gisteren even de Versace-show afsluiten, en deed meteen hetzelfde voor het hele Fashion Week-gebeuren. Wat ons betreft kan iedereen naar huis nu, want beter dan dit wordt het niet.

Plots was ze daar, Miss Jennifer Lopez in dié groene Versace-jurk. Het meest iconische kledingstuk van de afgelopen twintig jaar. Het kledingstuk waarvoor Google Image Search werd uitgevonden (echt waar).

Een kleine geschiedenisles: JLo droeg deze heel héél erg diep uitgesneden creatie op de 42ste Grammy Awardshow in 2000 en brak het internet nog vòòr dat echt een dingetje was. Mensen voelden massaal de nood om die jurk te herbekijken, maar Google bood in die tijd enkel tekst en links aan. De Google-nerds besloten om het volk te geven wat ze wilden, en kwamen met de eerste versie van Google Image Search. Bedankt Jennifer!

jennifer lopez versace
Jennifer Lopez in 2000

Gisteren, bijna twintig jaar later, deed Jenny from the block deze stunt nog eens over met een replica van de Jungle jurk. Tot ieders verbazing kwam ze de catwalk opgelopen (of gevlogen?) tijdens de Versace modeshow voor lente/zomer 2020. Het publiek werd wild, wij werden wild, en ook Donnatella leek best ingenomen met de performance.

Jennifer Lopez zag er zo mogelijk nog beter uit dan negentien jaar geleden en even kregen we het gevoel dat de tijd stilstond. Dit iconische moment betekende ongetwijfeld het hoogtepunt van de Fashion Weeks, dus wat ons betreft kunnen we er gewoon mee ophouden. Nogmaals bedankt, JLo.

Versace Jennifer Lopez

Meer Fashion Week-nieuws?