Wat zit er in de make-uptas van… Dua Lipa?

Geüpdatet op 18 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Wat zit er in de make-uptas van… Dua Lipa?

Nu eens met een pony, dan weer met blonde lokken, maar altijd met een perfect opgemaakt gezicht staat Dua Lipa steeds klaar om gefotografeerd te worden. Wat bewaart deze beauty in haar make-uptas?

Als gezicht van Yves Saint Laurent, liefje van Anwar Hadid en popidool extraordinaire, is Dua Lipa niet uit de spotlights weg te slaan. De Kosovaars-Britse ster haalde krantenkoppen met haar recente kapselwissel (ze ging van zwart naar blond) en wiste onlangs haar sociale media-accounts met als aankondiging '#DL2'. Het begin van een nieuwe look? Qua make-up kiest de ster nochtans steeds dezelfde succesformule: donker aangezette wenkbrauwen, smokey eyes en volle, nude lippen. Benieuwd welke producten Dua Lipa dagelijks gebruikt?

M.A.C Lipstick

In een interview met Allure verklapt de ster dat - hoewel ze normaal eerder voor gloss gaat - de herfst nu en dan om een donkere lipkleur vraagt. Haar favoriet? Een donkerbruine lipstick van M.A.C.

dua lipa lipstick MAC
Matte lipstick in 'Antique Velvet', M.A.C Cosmetics, €19,50

Shop hier

Esse probiotische skincare

Voor de verzorging van haar huid zweer Dua Lipa bij het Zuid-Afrikaanse Esse. Ze gebruikt het probiotische serum, dat de huid jong houdt via levende bacteriën. Daarnaast smeert ze ook een voedende crème van hetzelfde merk.

dua lipa esse gezicht
Probiotic Serum, Esse, €115

Shop hier

Pai cleanser

Dat Lipa haar labels kent is duidelijk. Naast de Esse-producten gebruikt de zangeres deze rosehip cleanser van het biologische skincaremerk Pai om haar huid twee keer per dag te reinigen.

pai verzorging skincare dua lipa
Rosehip Cleansing Oil, Pai, €37,95

Shop hier

RMS Beauty highlighter

Een celebfavorietje, zo blijkt, want ook Meghan Markle is compleet weg van deze crèmige highlighter. Lipa verklapt aan ELLE UK dat dit één van de beautyproducten is die ze nog steeds zelf koopt, dat kan tellen!

rms beauty luminizer
Living Luminizer, RMS Beauty, €38

Shop hier

Yves Saint Laurent mascara

Als 'gezicht van' is het logisch dat Dua Lipa fan is van Yves Saint Laurent-beautyproducten. Vooral de mascara met valse wimpers-effect heeft haar hart gestolen.

yves saint laurent
Mascara Volume Effet Faux Cils, Yves Saint Laurent, €32,50

Shop hier