Wedstrijd: win een Olfae verstuiver met essentiële oliën

Geüpdatet op 20 november 2020 door ELLE Partner

Inademen... Uitademen... Je goed voelen gaat in de eerste plaats door de neus!

Wist je dat geuren je emoties en gedrag beïnvloeden? De miljoenen neuronen en 400 olfactorische receptoren in je neus activeren het limbisch systeem. Dit gebied van de hersenen is verantwoordelijk voor emoties en plezier. Deze wetenschap heeft trouwens ook een naam: olfactotherapie.

Daarom hebben de farmaceutische laboratoria van Arkopharma het Olfae® assortiment ontwikkeld. De reeks biedt een micro-verstuiving met meer dan 50 voorgeprogrammeerde diffusiemogelijkheden, te gebruiken met een reeks hoogwaardige, geconcentreerde essentiële bio-oliën. Deze verstuiver is gebaseerd op de nieuwste technologie: micro-verstuiving. De diffusie is puur en direct uit het flesje, zonder water of warmte, en behoudt zo 100% van de olfactorische voordelen en actieve bestanddelen van de essentiële oliën, die ook langer werken.

Deze sterk geconcentreerde, natuurlijke essentiële oliën richten zich op de geur voor een nieuwe therapeutische en zintuiglijke ervaring: ze kalmeren, verkwikken, bevrijden en reguleren...
De mengsels slaap en ontspanning hebben een structuur volgens de olfactorische piramide en stimuleren je olfactorische receptoren maximaal en op het juiste moment.