Neem deel en win een cadeaubon ter waarde van €250 bij de Bijenkorf!

Geüpdatet op 11 december 2019 door ELLE Partner

Kleding, woonaccessoires, juwelen, wijn, cosmetica… van meer dan 1.000 mooie merken. De Bijenkorf kan gerust concurreren met het magazijn van de kerstman himself. Zelfs voor je kritische broer, je kieskeurige schoonzus en je hippe nichtje hebben ze hier het juiste geschenk in huis.

Terwijl iedereen van hot naar her raast, op zoek naar hét cadeau voor nonkel Luc, tante Annie en de vierenvijftig neefjes en nichtjes, leun jij nog even achterover in je luie zetel, nippend aan je chai latte. Want jij hebt maar één adres op je lijstje staan: deBijenkorf.be, het online warenhuis waar je alles onder één dak vindt. Of je nu een verrassing moet kopen voor een modefreak, een foodie, een boekenwurm, een muziekliefhebber, een wijnkenner of een hippe beauty queen, de Bijenkorf heeft keuze te over.

En om de perfecte cadeaus te vinden hoef je niet eens het huis uit: Rudolf sleept z’n slee vol geschenken gratis naar jou thuis. Surf naar deBijenkorf.be, scroll door het overzichtelijke aanbod, laat je inspireren door de cadeausuggesties van de lifestyle professionals en maak in een paar klikken de deal rond. Alles wat je voor 22 uur hebt besteld, kun je de volgende dag al onder de kerstboom leggen! Is die sjaal toch iets minder koninklijk blauw dan je had gehoopt? Geen probleem, binnen de 21 dagen mag je die gratis retourneren. Daarmee geeft de Bijenkorf zelfs de kerstman het nakijken.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met de Bijenkorf.
www.deBijenkorf.be