Hotspots: niet te missen pop-up shops in Knokke

Geüpdatet op 4 juli 2020 door Lore Ginneberge
Hotspots: niet te missen pop-up shops in Knokke

Zomer 2020 is aangebroken en de kust lonkt met zon, zee en vele leuke adresjes. Deze pop-up hotspots in Knokke moeten op je lijstje.

CDKN Concept Store

Ook CDKN focust op merken van eigen bodem. Kleine en grote Belgische ondernemers komen er samen en bieden een grote variatie aan producten. In de nieuwe concept store in Knokke vind je onder meer de t-shirts van Kleir, lekkers van The Dough Bar en de collectie van Tutu Chic.

ckdn concept knokke hotspots

 

Adres? Zeedijk 654, Knokke

The Guest

De prachtige villa die The Guest deze zomer inpalmt op de Kustlaan biedt onderdak aan zowel grote merken als kleinere labels. Denk aan de schoenen van Morobé, de tassen van Clio Goldbrenner, de parfums van Senteurs d'Ailleurs...Naast shoppen kan je deelnemen aan verschillende workshops of je culinair laten verrassen.

the guest hotspots knokke pup-up adres

Adres? The Guest opent de deuren vanaf 4 juli tot en met 31 augustus in de Kustlaan 110-112, Knokke.

AXL Jewelry Store

Na het succes van haar Brusselse boetiek strijken de juweeltjes van AXL neer de kust. Je vindt er naast de eigen - zacht geprijsde - collectie van oprichtster Axelle Delhaye ook een selectie van andere labels. Stuk voor stuk unieke creaties, allemaal klaar om je hart te veroveren.

hotspots knokke

Adres? Sparrendreef 98, Knokke