Hotspots: 7 zomerse pop-up adresjes in Knokke

Geüpdatet op 1 augustus 2019 door Lore Ginneberge
Hotspots: 7 zomerse pop-up adresjes in Knokke

Zomer 2019 is aangebroken en de kust lonkt met zon, zee en vele leuke adresjes. Deze pop-up hotspots moeten op je lijstje.

Lies Mertens — Studio Collect — LOFT

lies mertens studio collect loft knokke

Deze drie Antwerpse labels ruilen de 't stad in voor de Belgische kust en huizen tijdelijk onder één dak. Allemaal bieden ze puur Belgische en onmisbare essentials voor een stijlvolle zomer. Lies Mertens showt er haar minimalistische lederwaren, het team van Studio Collect stelt er haar high end juwelen voor en LOFT biedt dan weer handgemaakte brillen. Genoeg stijlvolle accessoires om mee te paraderen over de zeedijk dus.

Adres? Dumortierlaan 9, Knokke. Van 1 augustus tot 30 september.

CoLab Store

Het Belgische sportlabel RectoVerso deed eerst Antwerpen aan met een pop-upstore en verhuist nu naar Knokke. Bij CoLab (van 'collaboratie' en 'laboratorium') vind je ook andere Belgische producten, zoals de handtassen van KAAI en Shoreline-gin.

pop-up knokke CoLab kust adres

Adres? Kustlaan 18, Knokke. Van 6 juli tot 31 augustus

CDKN Concept Store

Ook CDKN focust op merken van eigen bodem. Kleine en grote Belgische ondernemers komen er samen en bieden een grote variatie aan producten. In de nieuwe concept store in Knokke vind je onder meer La Vie en Fleur,  Captain Cork en The Dough Bar.

pop-up store knokke adresjes hotspot

Adres? Dumortierlaan 21, Knokke

Unsaid Library

De delicate juweeltjes van Unsaid Library zijn de komende maanden te bewonderen aan de kust. In de elf collecties staan emotie, expressie en herinnering centraal. De sieraden zijn het ideale geschenkje voor iemand anders of jezelf.

Unsaid Library knokke hotspot adresjes

Adres? The List, Zeedijk 739, Knokke. Van 1 juli tot 30 september.

Lees ook: florale juwelen om de zomer in te zetten

Wouters & Hendrix Club

Deze vaste waarde in Knokke viert het driejarige bestaan van haar boetiek. Speciaal voor deze gelegenheid lanceert het Belgische juwelenmerk de Wouters & Hendrix Club. Op de agenda staan tal van acties en evenementen. Zo kan je er bijvoorbeeld je oren laten piercen op 20 en 21 juli en wordt er een talk over edelstenen gehouden. Alle info vind je op de Wouters & Hendrix website.

wouters en Hendrix Knokke boetiek hotspot adresjes kust

Adres? Wouters & Hendrix Flagship Store, Kustlaan 325, Knokke. Van juli tot september

Les Jumelles

Ook deze Antwerpse boetiek verovert een (tijdelijk) plaatsje aan de kust. Bij Les Jumelles vind je betaalbare, unieke stuks. Hier moet je zijn voor lange, dromerige jurken en boho blousejes. De ideale outfit om te flaneren op de dijk dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LES JUMELLES ANTWERP (@lesjumelles_antwerp) op

Adres? Zeedijk 736, Knokke. Vanaf 2 juli tot eind augustus.

Marie-Marie

Marie Marie pop-up knokke

Strandlaken vergeten? Het befaamde Marie-Marie has got you covered! Letterlijk dan, want je vindt de typische gigantische handdoeken, net als bedlinnen en toffe strandaccessoires in de tijdelijke pop-up op de Kustlaan.

Adres? Kustlaan 94, Knokke. Vanaf mei tot september.