Hoe vermijd je toegevoegde suikers deze zomer?

Geüpdatet op 5 juli 2019 door ELLE Partner
Hoe vermijd je toegevoegde suikers deze zomer?

Om de invasie van liters suikers en kunstmatige ingrediënten in traditionele frisdranken tegen te gaan, komt een Belgisch merk met een gezond en natuurlijk zoet alternatief: TAO.

Als de drankjes van TAO een bende vrouwen waren, zou je ze het best kunnen omschrijven als open-minded, sprankelend, licht, een tikkeltje eigenzinnig, dynamisch en boordevol karakter. Nu worden al deze eigenschappen verenigd in een uitgebreid gamma van healthy drinks zonder schuldgevoel. De hoogste tijd dus om het genot van een alcoholvrij drankje te verenigen met plezier, lichtheid, natuurlijkheid en authenticiteit.

1/

Minder suiker, beter voor de gezondheid

elletao

Voedingsexperts en artsen zijn het erover eens: het is dringend tijd om onze mentaliteit te veranderen en komaf te maken met kunstmatige ingrediënten en onnatuurlijke smaken. Met de vraag naar gezonde drankjes slaan we een nieuw tijdperk in. TAO staat voor pure zuiverheid. Alle drankjes bevatten enkel de meest zuivere en kwalitatieve ingrediënten die geoogst worden met het grootste respect voor de natuurlijke omgeving  waarin ze worden gekweekt. Bovendien kreeg TAO een LOW G.I.-certificaat van de Universiteit van Oxford. De glycemische Index (G.I.) geeft aan hoe snel de suikerspiegel in het bloed stijgt. Suikers die langzaam en progressief vrijkomen, krijgen een lage G.I.-score. Daardoor neemt het lichaam minder snel  suikers op, wat dan weer bijdraagt aan een betere gezondheid. De taoïstische filosofie, waar het merk zijn naam vandaan heeft, stelt dat we in ons dagelijks leven moeten handelen met respect voor het ritme van de natuur. En dat is precies de boodschap die deze sensationele smaakmakers willen verkondigen. De drankjes zijn dus op het lijf geschreven van al wie streeft naar een perfecte harmonie tussen lichaam, geest en de wereld rondom hen.

2/

3 gamma's, verschillende variaties

elletao

Geen tijd te verliezen om de leden van de TAO-Family beter te leren kennen. TAO Pure Infusion op basis van verschillende thee-infusies (een mix van groene en witte thee en rooibos) drink je van ‘s morgens vroeg en daarna de hele dag door. Het gamma TAO Botanic brengt elke lunch en elk diner op smaak met z’n heerlijke mélange van planten en bloemen. Een boost nodig? Als eerste hulp bij dipjes is er het gamma TAO Bio Energizer, een vitaliserende energiedrank om de avond fit en gezond door te komen. En dat alles zonder dat je ook maar een seconde hoeft te piekeren over calorieën die een zorgeloos moment in de weg staan!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met TAO.
www.taodrinks.com